Införd:
08/14/2012 08:24 AM

Nu börjar höstterminen vid BTH

Välkommen till BTH!

Här hittar du som är antagen viktig studentinformation inför din studiestart.

Vi vill också påminna om vår webbsida Ny student – komma igång (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster) där du hittar information om dina studier och länkar till de viktigaste verktygen du behöver under din tid på BTH.


Upprop för nya studenter

Karlskrona:

Lördag den 1 september kl 12:00 är det upprop i Multisalen på Campus Gräsvik I Karlskrona. Samling kl 11:40 vid skolan.

Karlshamn:

Måndag den 3 september kl 11:00 är det upprop för nya programstudenter. Uppropet hålls i sal Rio Grande på Campus Karlshamn. Informationspaket med generell och praktisk information om studier på BTH kommer att delas ut vid detta tillfälle.

Introduktionsvecka med studentkåren

Blekinge studentkår anordnar en introduktionsvecka för alla nya studenter på BTH med start den 1 september. Vänligen se mer information på studentkårens hemsida (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster).
Aktiviteterna som sker i Karlshamn under vecka 35 är inte en del av studentkårens arrangemang.

Välkomstmöte för nya studenter

Måndag den 17 september kl 16:00 kommer ett välkomstmöte att hållas för alla nya studenter antagna till kurser och program som ges på campus.  Välkomstmötet hålls i Multisalen på Campus Gräsvik i Karlskrona.

För distansstudenter

Distansstudenter får tillgång till aktuell information och kursmaterial genom att registrera sig i studentportalen (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster) med hjälp av sina studentkonton. Inloggningsuppgifter till studentkonto skickas till varje students e-postadress som han/hon har angett på www.antagning.se (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster), senast en vecka innan utbildningen startar.

Var får jag mer information?

Alla nya studenter antagna till kurser och program är välkomna till studentcentrum för att få generell och praktisk information om studier på BTH. Studentcentrum finns i hus D i Länken på Campus Gräsvik i Karlskrona.

Registrera dig på kurs/program som du är antagen till

Alla studenter som har antagits till en kurs eller ett program och som har fått sitt studentkonto levererat (alternativt själv hämtat ut kontot via IT-helpdesk) har tillgång till självregistreringstjänsten via Studentportalen (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster).


Fräscha upp dina mattekunskaper!

Fräscha upp dina mattekunskaper

Nu kan du göra olika matteövningar på webben för att testa dina kunskaper. Övningarna som är frivilliga, görs utan att dina resultat registreras och du kan skriva om dem flera gånger.
Dessutom är du välkommen hit fredagen innan terminsstart då har vi personal på plats som håller ett antal lektioner för dig som vill repetera matten 'live'.
Samling den 31 augusti kl 10.00 i sal J1610.

För att komma åt webbövningarna ska du logga in på www.bth.se/lms och vår lärplattform "It's Learning". Använd de inloggningsuppgifter du fått via e-post från BTH. När du loggat in klickar du på det lilla förstoringsglaset (Hitta fler kurser) mitt på sidan. Välj alternativet Kurskatalog för platsen och sök efter "Preparandveckor 2012". Tryck på rutan Anmäl dig till kursen. Nu är du inne och kan göra de olika mattetesterna.

Välkomna!

 Studenter på BTH

Källa:
Marknadsavdelningen

Redigera
Share Dela