Införd:
10/19/2012 02:24 PM

Kanadas ambassadör besökte BTH

Glada studenter från programmet Strategisk ledarskap för hållbargetStudenter på programmet Strategiskt ledarskap för hållbarhet fick möjlighet att ställa frågor till Kanadas ambassadör Kenneth Macartney.

Fredagen den 19 oktober besökte Kanadas ambassadör Kenneth Macartney och ett antal svenska riksdagsledamöter BTH. Besöket fokuserade på samtal inom hållbarhetsområdet där BTH är en internationellt ledande aktör.

Det är ambassadör Kenneth Macartneys intresse för hållbarhetsfrågor som tog honom till lärosätet. BTH:s forskning och utbildning inom hållbarhetsområdet bedöms vara internationellt ledande. Bland annat leder BTH utvecklingen av en övergripande metod för strategisk hållbar utveckling samt tillhörande verktyg till stöd för beslutsfattare i företag, kommuner och andra organisationer.

Under besöket träffade gästerna BTH:s rektor Ursula Hass och professor Göran Broman samt hann även med att samtala med studenterna på programmet Strategiskt ledarskap för hållbarhet som kommer från ett 30-tal länder.

Källa:
Marknadsavdelningen

Redigera
Share Dela