Införd:
10/16/2012 08:45 AM

BTH på plats på årets näringslivsdag

Årets näringslivsdag ägde rum den 12 oktober och lockade hela 3675 besökare och 123 utställare. BTH fanns på plats med en monter även i år!
Nytt för året var att samtliga sektioner fanns representerade vad gällde bemanning av montern. Dessutom passade vi naturligtvis på att mingla runt och sprida vårt budskap genom att besöka övriga utställare och kika på vad de hade för spännande att erbjuda.

Taggad BTH-personal

Budskapet vi ville sprida under dagen var att BTH kan vara en resurs för näringslivet och att vi är öppna för flera olika former av samarbeten. Det kan till exempel vara studentsamverkan, forskningssamverkan, kompetensutveckling eller innovations- och affärsutveckling. Vi passade också på att sprida information om BTH:s nya karriärportal BTH CareerGate genom vilken företag kan lägga upp förslag till projektarbeten, examensarbeten och jobbannonser.

Besök i BTH-montern

Förutom BTH-monter och minglande personal fanns BTH-studenten, Andrej Smailagic på plats för att moderera ett miniseminarium om kompetensbehoven hos några av företagen i Karlskrona. Företagen Kockums, Areva NP Uddcomb och McDonalds berättade om vilka behov företagen har och vilka egenskaper samt utbildning som efterfrågas. Seminariet var riktat till ungdomar som fick lyssna på talarna och även ställa frågor om framtiden samt gällande hur man kan gå till väga för att bli anställd.

Bemanning

Källa:
Marknadsavdelningen

Redigera
Share Dela