Införd:
10/22/2012 01:53 PM

BTH:s Innovationspris delades ut på Guldeken

Rektor Ursula Hass delar ut BTH:s Innovationspris 2012 till All Binary AB
Nomineringar och vinnare 2012

Den 19 oktober var det dags för årets prisutdelning på Guldeken. Blekinges näringlivsgala premierade sedvanligt ett antal företag och personer. Lyckliga vinnare fick ta emot priser på årets näringslivsgala på Ronneby Brunn. Totalt delades det ut priser i 5 olika klasser.

BTH: s Innovationspris 2012

Nominerade företag
Tarsier Studios
Techinova
All Binary AB

Juryns motivering:
En ambition att utvecklas för att bli bättre och inte bara större leder framåt och uppåt. Genom att möta sina kunder tidigt i utvecklingen och kombinera olika tekniker levererar man en produkt som underlättar, förenklar och förbättrar för både kund och för slutkund. Med kreativ teknik skapar man ordning i kaos - och låter inte någon vänta.

BTH:s Innovationspris går till: All Binary AB

BTHs Innovationspris är nyinstiftat och delas ut av Blekinge Tekniska Högskola. Med utmärkelsen vill vi lyfta fram idéer som nått en framgångsrik, praktisk tillämpning och skapat nya värden för användare såväl som producent. Idén kan ha fått sin praktiska tillämpning i form av en ny produkt eller tjänst men kan också avse en ny process eller affärs-/verksamhetsmodell.
Gemensamt är dock att idéen och dess tillämpning skall ha sitt ursprung i Blekinge samt på något sätt anknyta till BTHs kompetensområden.

Läs mer om Guldeken 2012

Källa:
Marknadsavdelningen

Redigera
Share Dela