Införd:
08/16/2012 01:46 PM

Studentbostad

Dags att skaffa bostad? Det finns många olika typer av boende och vad som passar dig beror lite på vem du är.
Gillar du att ha andra studenter runt omkring dig passar nog ett korridorsboende dig. Vill du ha en lugnare tillvaro är en vanlig lägenhet ett bättre alternativ för dig.

Studentlägenheter finns både i Karlskrona, Karlshamn och Ronneby. I Karlshamn finns det en bostadsgaranti och alla studenter är garanterade en bostad på orten. Ska du börja plugga i Karlskrona kan du bosätta dig på studieorten eller i Ronneby.  

Karlskrona:
Karlskrona kommuns hemsida (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)hittar du länkar till flera hyresvärdar i Karlskrona.

Ronneby:
I Ronneby kan man hitta lägenheter hos Ronnebyhus (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster) och Studentbostadshus (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster).

Karlshamn:
Karlshamnsbostäder (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster) är den hyresvärd som har flest studentbostäder i Karlshamn.

Som student kan man även kolla om det finns lediga bostäder på studentlya (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)


Glöm inte bort att adressändra och fixa en försäkring. Två viktiga saker som lätt glöms bort när allt annat inför kurstart ska ordnas.

 

Välkomna till kursstart HT12!

Källa:
Marknadsavdelningen

Redigera
Share Dela