Införd:
05/30/2012 01:26 PM

Toppbetyg på sociologi vid BTH

 Kamilla Larsen, sociologistudent-Det känns jättebra inför framtiden att min utbildning fått det här betyget säger Kamilla Larsen, sociologistudent på BTH.

Enligt besked idag från Högskoleverket (HSV) har huvudområdet sociologi vid BTH fått omdömet "Mycket hög kvalitet" vid nationell kvalitetsutvärdering.

Av 18 utbildningar på kandidatnivå har endast två stycken fått det samlade omdömet "Mycket hög kvalitet" - och BTH är en av dem.

- Det är flera faktorer som gör att vi fått detta fina betyg, Vi har hela tiden fokus på studentens kunskapsbildning - både i planering och genomförandet av utbildningen, Vi har även en genomtänkt pedagogisk grundsyn och ett vetenskapligt och utvecklande förhållningssätt. Och så arbetar vi nära våra studenter - det är viktigt,  säger Gunilla Albinsson, lektor i sociologi vid BTH.

-Det känns jättebra inför framtiden att min utbildning fått det här betyget! Lärarnas engagemang smittar av sig på oss studenter. Dessutom har vi under hela vår studietid ett nära samarbete med en organisation utanför BTH vilket ger en bra verklighetsinsyn, säger Kamilla Larsen, sociologistudent på BTH.

Läs mer om HSV:s kvalitetsutvärderingar (länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)

Källa:
Marknadsavdelningen den 30 maj 2012

Redigera
Share Dela