Införd:
04/03/2012 11:09 AM

BTH:s "Global Swede" kandidat

MSPI student Carolina VillamilCarolina Villamil är BTH:s kandidat till Global Swede ceremony

Denny Carolina Villamil (Carolina), MSPI '12, har nominerats till BTH:s  "Global Swede" kandidat. Vid en ceremoni som äger rum i Stockholm den 7 maj kommer Carolina, tillsammans med de studenter som har nominerats vid andra lärosäten, att motta ett Global Swede Diplom. Dekan Michael Mattsson, BTH, kommer även att delta vid ceremonin.

Svenska institutet (SI) delar ut Global Swede Diplom till studenter som är i slutet av sin utbildning med inriktning inom innovation och entreprenörskap. Kriterierna för urval av student till Global Sweden Ceremonin är bland annat att studenten ska ha utmärkt sig för innovation, kreativitet och entreprenörskap inom sin akademiska kompetens. Studenten som nomineras ska vara en god ambassadör för sitt lärosäte och för Sverige, ha hög social kompetens och visa på ett stort engagemang. Studenter som nomineras ska vara medborgare i ett land utanför EU/EES.

Läs Professor Tobias Larssons, programansvarig för Master's in Sustainable Product-Service System Innovation (MSPI), motivering till Carolina Villamils nominering.

Länk till motivering av nominering

Källa:
Sektionen för ingenjörsvetenskap

Redigera
Share Dela