Införd:
11/26/2012 02:06 PM

Pressinbjudan

Torsdagen den 29 september utvärderar studenter på BTH:s Säkerhetsteknikprogram sitt projektarbete hos Karlskrona Hockeyklubb, KHK, på plats i Telenor Arena Karlskrona. Media är välkomna att närvara.

Två studenter på programmet Säkerhetsteknik på BTH har som en del i sin utbildning gjort en riskanalys åt Karlskrona Hockeyklubb. Studenterna har fokuserat på säkerheten kring arenan, spelare och publik i samband med högriskmatcher i Telenor Arena Karlskrona. Som en uppföljning av riskanalysarbetet har studenterna bjudits in av Karlskrona Hockeyklubb för att närvara vid en säkerhetsgenomgång innan matchen mot gästande Djurgårdens IF den 29 november.

Dag: Torsdag den 29 november
Tid: Kl 16:30
Plats: Konferensrummet i tennishallen, Telenor Arena Karlskrona.
Samling i stora entrén till ishallen.


Närvarande: Mikael Ljungqvist Lavhammar och Markus Höglund; studenter på BTH, Henric Johnson; vicerektor på BTH och initiativtagare till Säkerhetsteknikprogrammet, KHK:s klubbchef Mats Johansson samt Marie Johansson, publikansvarig på KHK.

Cirka 30 minuter är avsatt för information, diskussion och frågor kring studenternas riskanalysprojekt och utbildningsprogrammet Säkerhetsteknik, samt information om KHK:s säkerhetsarbete kring matcher på Telenor Arena. Därefter finns möjlighet att följa med på en säkerhetsinspektion i arenan tillsammans med representanter från KHK och BTH.

Välkommen!

 

För mer information, kontakta Michaela Linge på telefon: 0455-38 58 34 eller via e-post: michaela.linge@bth.se. Se även www.bth.se

 

Källa:
Marknadsavdelningen den 28 november 2012

Redigera
Share Dela