Införd:
10/11/2013 02:14 PM

WonderLAN på BTH

Den 11–14 oktober pågår WonderLAN på BTH. LAN:et vänder sig främst till ungdomar mellan 13–25 år men är öppet för alla som har intresse av spel. Media är välkommen att besöka WonderLAN.

Helgens WonderLAN vänder sig till alla som har något som helst intresse av datorspel, brädspel, rollspel eller kortspel. Arrangörerna räknar med att cirka 200 deltagare kommer att besöka LAN:et.

Det kommer att arrangeras tävlingsinriktade turneringar i spelen League of Legends och StarCraft II. Andra planerade tävlingar är MarioKart och Minecraft.

Det kommer även att erbjudas andra aktiviteter som rollspel och Magic the Gathering för dig som gärna lämnar tangentbordet en timme eller två. Det finns personal på plats som gärna lär dig att spela om du nyss har börjat eller bara vill testa.

Media är välkommen att ta del av spelen.

Dag: 11–14 oktober
Tid: Kl 14:00 på fredagen – kl 02:00 natten till måndag.
Prisutdelningen är planerad till söndag klockan 19:00.
Plats: Sal Multisalen, BTH, Campus Gräsvik, Karlskrona

Fakta:
Arrangör för LAN:et är Mammas Källare som är medlem i Sverok. Sverok är Sveriges största ungdomsförbund. 135 000 medlemmar i 1 000 föreningar över hela landet samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar på egna villkor och skapar verksamhet tillsammans. Rollspel, lajv, brädspel, figurspel, e-sport och LAN utgör de huvudsakliga verksamheterna.

För mer information, kontakta Pontus Franzén via e-post: pontus.franzen@live.se

Se även http://wonderlan.se


 

Källa:
Marknadsavdelningen den 11 oktober 2013

Redigera
Share Dela