Införd:
04/02/2014 09:47 AM

Öppet hus med interaktivitet

Fredagen den 4 april är det öppet hus på BTH. Då kan alla som funderar på att börja studera få inspiration av antingen lärare eller av studenter på plats, eller via intervjuerna i den nya interaktiva utbildningskatalogen. Media är välkommen att träffa studenter och testa den nya tekniken.

Just nu pågår en intensiv period för BTH:s studentrekryterare. Förutom att besöka gymnasieskolor anordnar de, den 4 april, ett öppet hus på BTH:s campus i Karlskrona för alla blivande studenter. Under fredagen finns lärare och studenter på plats för att berätta om alla utbildningarna. Det finns även seminarier och utställningar samt möjlighet att gå runt uppleva den fantastiska campusmiljön.

För att väcka intresse för BTH har utbildningskatalogen gjorts om i år. Den har ett nytt upplägg med mer teknik och mindre papper – helt i linje med BTH:s profil.

– Vi använder oss av tekniken ”augmented reality”, förstärkt verklighet, i utbildningskatalogen. Har du en smart telefon kan du ta del av intervjuer med studenter och annat bonusmaterial. Det ger en bra ”in real life”-känsla för hur det är att studera på BTH, berättar Cecilia Appelgren, studentrekryterare på BTH.

Media är välkommen att träffa blivande och befintliga studenter samt att testa den nya interaktiva katalogen.

Dag: Fredag 4 april
Tid: Klockan 11:00
Plats: Samling vid karuselldörren till hus J, BTH, Campus Gräsvik, Karlskrona

 

För mer information, kontakta Cecilia Appelgren, telefon 0455-38 52 29 eller via e-post: cecilia.appelgren@bth.se  Se även www.bth.se

Källa:
Kommunikationsavdelningen den 2 april 2014

Redigera
Share Dela