Införd:
12/03/2013 02:57 PM

Skype-forskare gästar BTH

Onsdagen den 4 december kommer Andreas Rossholm, från Skype Microsoft, till BTH. Han kommer att hålla ett öppet seminarium om videokvalitet och den ökade efterfrågan på kommunikationstjänster sett ur ett företagsperspektiv. Media är välkommen att ta del av seminariet.

Andreas Rossholm tillhör en forskargrupp på Skype som främst arbetar med videokvalitet. Vid sitt besök på BTH kommer han att hålla ett öppet seminarium med titeln "An industry perspective on emerging audio/video communications".

I seminariet kommer den ökande efterfrågan på kommunikationstjänster att diskuteras och deltagarna kommer att få insikt i pågående utveckling och trender. Forskningens nödvändiga insats för att uppfylla kraven från den ökande mängden av användare kommer även att belysas.

Målgruppen för seminariet är studenter och anställda vid BTH, men är öppen för övriga i mån av plats. Media är välkommen att ta del av seminariet som är på engelska.

Dag: Onsdag 4 december
Tid: Kl 15:00–16:30
Plats: Sal J1630, hus J, Campus Gräsvik, Karlskrona.

Välkommen!

För ytterligare information kontakta Benny Lövström på telefon: 0455-38 57 04 eller via e-post: benny.lovstrom@bth.se. Läs mer på www.bth.se

 

Källa:
Marknadsavdelningen den 3 december 2013

Redigera
Share Dela