Införd:
11/07/2013 09:52 AM

Planeringsarkitekter har arbetsmarknadsdag

De blivande planeringsarkitekterna vid BTH bjuder imorgon fredagen den 8 november in kommuner, företag och organisationer till en arbetsmarknadsdag. Media är välkommen att närvara under dagen.

BTH har landets enda utbildning till planeringsarkitekter – en utbildning som är eftertraktad på arbetsmarknaden. Studenterna utbildas i att undersöka och förstå hur vår byggda miljö fungerar samt att utarbeta förslag till omvandling av städer och landskap.

När studenterna efter sin examen kommer ut på arbetsmarknaden arbetar de med planering och gestaltning av städer och landskap och de arbetar ofta på kommuner och på konsultfirmor. En del före detta studenter arbetar idag Boverket eller som projektledare som det stora ombyggnadsprojektet av Slussen i Stockholm.

Nu är det dags för årets arbetsmarknadsdag för studenterna. Under en dag kommer studenterna att få träffa representanter från kommuner, till exempel Göteborg och Stockholm, från organisationer såsom Trafikverket samt från olika arkitektkontor.

Media är välkommen att ta del av arbetsmarknadsdagen. Seminarier och monterpresentationer pågår mellan kl 10:00–14:00.

Dag: Fredag 8 november
Tid: Kl 10:00 – 14:00
Plats: Hus C (närmast Valhallavägen), plan 4, BTH, Campus Gräsvik

Välkommen!

För mer information, kontakta Josephine Wiberg, telefon: 0733-026930, e-post: josephine.wiberg@gmail.com

Se även www.bth.se

 

Källa:
Marknadsavdelningen den 7 november 2013

Redigera
Share Dela