Införd:
10/08/2013 09:37 AM

BTH och Telenor kraftsamlar för framtiden

Onsdagen den 9 oktober möts BTH och Telenor för att skriva under ett samarbetsavtal kring utbildning och forskning. I en stark konkurrensutsatt situation och med länets höga ungdomsarbetslöshet inser båda parter värdet av att närma sig varandra och att samarbeta. Media är välkommen att träffa representanter för både BTH och Telenor.

Samarbetsavtalet kan ses som en del i den kraftsamling som behövs för att lyfta regionen ur den situation som är idag med landets högsta ungdomsarbetslöshet. Genom samarbetet visar vi att det finns en framtidstro och en vilja till utveckling.

Samarbetet mellan BTH och Telenor innehåller flera delar som innebär fördelar för båda parter. För studenterna kommer det bland annat att innebära praktik och examensarbeten, men även att de får tillgång till en miljö där labb och verklighet blandas. För Telenors del innebär samarbetet att de kan dra fördel av BTH:s experter och studenter samt få möjlighet till kompetensutveckling av personalen.

Vid pressträffen medverkar Anders Hederstierna, rektor BTH, Henric Johnson, prorektor BTH, Martin Petersén, Director of Products & IT, Telenor Sverige samt Maria Reinholdsson, HR-direktör Telenor Sverige.

Dag: Onsdagen 9 oktober
Tid: Kl 10:30
Plats: Sal Utsikten, högst upp i hus J, BTH, Campus Gräsvik, Karlskrona

 

För mer information, kontakta på Margareta Ahlström på telefon: 0455-38 50 91 eller via e-post: margareta.ahlstrom@bth.se

Se även www.bth.se

 

Källa:
Marknadsavdelningen den 8 oktober 2013

Redigera
Share Dela