Införd:
08/28/2015 09:43 AM

Studenter smygstartar terminen

På fredag den 28 augusti smygstartar terminen för drygt 1 000 studenter vid BTH. Då samlas de nya studenterna på Campus Gräsvik för att träffa studiekamrater, lärare och för att se sig om på campus. Media är välkommen att närvara.

Även om höstterminen inte startar officiellt förrän den 31 augusti kan de studenter som vill komma till BTH redan fredagen den 28 augusti. Då smygstartar BTH terminen för de nya studenterna. Det blir ett tillfälle att träffa sina studiekamrater och sin programansvariga lärare, att se sig om på campus men även att mingla med andra studenter.

På plats för att välkomna de nya studenterna finns rektor, Blekinge studentkår, lärare och annan personal. De olika utbildningsföreningarna finns också där för att informera om sin verksamhet. Tidigare i veckan har Blekinge studentkår haft en introduktionsvecka med olika aktiviteter för de nya studenterna.

Program
Kl 14:30        De nya studenterna samlas på Campus Gräsvik
Kl 15:00        Rektor hälsar välkommen
Kl 15:10        Presentation av studentkår, studievägledare, studenthälsa, bibliotek med mera
Kl 16–17       Studenterna får träffa sin lärare för information och rundvandring
Kl 17:00        Studentkåren tar över

Media är välkommen att närvara under programmet ovan.

Dag: Fredagen den 28 augusti
Tid: Se programmet ovan
Plats: Gräsmattan utanför hus J, BTH, Campus Gräsvik, KarlskronaFör mer information kontakta Margareta Ahlström, via telefon: 0455-38 50 91 eller via e-post:
margareta.ahlstrom@bth.se  Se även www.bth.se

 

 

Källa:
Kommunikationsavdelningen den 27 augusti 2015

Redigera
Share Dela