Möt våra alumner

Är du nyfiken på vad våra tidigare studenter gör idag? Här får du lära känna Mikael, Louise och många andra BTH-alumner.

Möt Mikael

Alumn Mikael

 

Mikael förverkligar sina idéer - skördar framgång med vågkraft

Följ en utstakad väg - eller bryt mönstret och skapa din egen. Med en examen från BTH i bagaget är du väl rustad för vilket som. Ett levande bevis på detta är innovatören och BTH-alumnen Mikael Sidenmark, som gjort hela resan. Från fast jobb i telekombranschen till eget företag inom hållbar energi. Läs en intervju med Mikael.

Möt Louise

Alumn Lousie

 

Louise surfar in på arbetsmarknaden
- fick jobb redan innan examen

Louise Dursjö är en frisk fläkt som gillar högt tempo och stora vågor. Hon har nyligen återvänt efter en veckas surfcamp vid franska Atlantkusten och just idag har hon börjat nya jobbet på Cybercom, ett IT- och telekomföretag. I ett enda svep parkerar hon cykeln utanför Café Tre G, beställer en Cola och börjar berätta om sin smidiga övergång från student- till arbetslivet. Läs intervjun med Louise.

Hör våra alumner berätta

Alumnintervju Upplevelse

 

Besök vår sida med alumnfilmer. Där får du bland annat träffa Linus som arbetar som Software Engineer på Ericsson. Häng med honom på jobbet och en tur på roadracing-banan.

Fråga en alumn

BTH Alumni är ett nätverk för tidigare studenter på BTH. Medlemmarna är alltså väl förtrogna med hur det är att plugga här. Så, om du vill fråga om hur det är att plugga på BTH, skickar du ett e-brev till: alumni@bth.se så letar vi efter svaret hos våra alumner.

Share Dela
Redigera