Studentliv

Att vara student innebär så mycket mer än bara att plugga. Det handlar om kårliv, kompisar, nya erfarenheter och kanske en egen lya. Kort sagt - det handlar om att ha kul.

BTH har två fantastiska, havsnära campus. Läs mer om våra campus här.

Att hitta bostad när du ska börja läsa på BTH är inget problem.

På BTH finns det stora möjligheter att studera utomlands. Vad lockar dig? Frankrike, Australien eller kanske Rwanda? Vi har partneruniversitet över hela världen. Att studera utomlands är en chans att få nya erfarenheter och minnen för livet. Du blir också väl förberedd för en internationell karriär.

StudenkårenSom student har du chansen att gå med i Blekinge studentkår. Kåren finns för att hjälpa dig under din studietid och se till att du får en rolig tid som student. Studentkåren arbetar med utbildningsbevakning, studentinflytande och studiesociala aktiviteter. Här kan du ha det kul, träffa kompisar och bygga nätverk för resten av livet! 

Hero

Se studenternas egen film om resan från nolla till utexaminerad.

Det finns även ett flertal andra studentföreningar, till exempel Karlskronastudenternas idrottssällskap, KIDS. Här kan du lära dig spela cricket eller hålla på med någon annan idrott såsom fotboll, innebandy, basket, volleyboll eller badminton. Alla aktiviteter är gratis.

Som student kan du också få hjälp med att förverkliga affärsidéer. BTH Innovation finns för att hjälpa dig omvandla dina drömmar till verklighet, vare sig det handlar om att starta ett eget företag eller att få drömjobbet.

Share Dela
Redigera