Införd:
12/12/2012 12:00 PM

BTH-studenter trea i samhällsvetar-SM

James Pitkänen, student på Samhällsvetarprogrammet för lärande, utveckling och kommunikation, tillsammans med Nick Ljungdahl student på Samhällsvetarprogrammet för organisation och samhällsförvaltning, på BTH, kom på tredje plats i samhällsvetar-SM i Stockholm som hölls mellan den 29-30 november.

Tävlingen är ett initiativ från Akademikerförbundet SSR. Syftet med tävlingen var att belysa för näringsliv och arbetsgivare samhällsvetarnas kompetens och yrkeskompetens i arbetslivet. Tävlingen genomfördes i samarbete med Röda Korset, Tillväxtverket och andra representanter från samhälls- och näringslivet i syfte att belysa flykting- och attitydfrågor för Röda Korsets del i deras framtida arbete.

Deltagarna som var ca 20 till antalet, delades in i fem grupper med fyra medlemmar vardera. Gruppen med BTH-studenter bestod av James Pitkänen och Nick Ljungdahl från BTH samt Malin Burman och Noel Charles. Efter ett intensivt case, arbete som tävlingsmoment samt en presentation inför juryn, lyckades gruppen placera sig på en hedersvärd tredje plats i finalen.

Källa:
Sektionen för management den 12 december 2012

Redigera
Share Dela