KUNDSUPPORTSPECIALIST

WeHunt jobbar med att utveckla Nordens största jaktapp för en enklare, säkrare och roligare jakt. Du kan läsa mer om WeHunt här: https://sv.wehunt.app/

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2023-03-27

Företagsnamn: Adecco Finland Oy

Mail till kontaktperson: annukka.sulonen@adecco.fi

Länk till företag: https://www.adecco.fi/tyopaikka/kundsupportspecialist-katrineholm/?ID=00053911

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Datavetenskap och mjukvaruutveckling Telekommunikation

Vi söker förstärkning i form av en KUNDSUPPORTSPECIALIST till vårt kunniga supportteam. Tjänsten är en heltidstjänst. Det tillfälliga arbetet startar i april och beräknas pågå till slutet av 2023. Kundsupportspecialisten arbetar som en del av WeHunts supportteam och erbjuder kundservice via e-post. Vi söker dig från hela Sverige, men de sökande som kommer från Katrineholmsområdet och kan arbeta från WeHunt-kontoret ses som en fördel.

Vi söker efter personer som klarar av att arbeta självständigt, har goda problemlösningskunskaper och trivs i en fartfylld och hektisk arbetsmiljö. Arbetet är självständigt, men utförs som en del av ett kompetent internationellt team. Teknisk utbildning eller bakgrund ses också som en fördel. Vi ser att du har förståelse av mobilteknik (Android, Apple). Goda datorkunskaper och grundläggande mjukvarahantering är också viktigt i arbetet.

Kundservice är en viktig del av arbetet och därför förväntar vi tidigare erfarenhet av kundtjänst. Vi ser det som en fördel om den sökande har erfarenhet av kundtjänstsystem (t.ex. ZenDesk och Freshdesk). Förutom svenska är goda kunskaper i engelska, särskilt i skrift, en förutsättning. Ett intresse för jakt, friluftsliv eller teknik ses som en fördel.

Ditt första steg mot nya utmaningar är att skicka in en jobbansökan via vår hemsida www.adecco.fi senast 27.03.2023. Bifoga även CV till ansökan. Intervjuer sker löpande och vi rekryterar så snart en lämplig person hittas. För mer information om tjänsten kontakta Annukka från Adecco, annukka.sulonen@adecco.fi

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×