React Native Utvecklare inom växande startup

Vi söker en blivande stjärna inom app utveckling i React Native. Hos oss kommer du bli coachad till en duktig frontendutvecklare i ett litet tajt team av BTH Alumner. Vi utvecklar våra egna tjänster och ibland hjälper vi andra med deras appar.

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-10-31

Företagsnamn: Axenu AB

Mail till kontaktperson: simon@axenu.com

Länk till företag: https://careers.axenu.com/jobs/1313816-frontend-developer

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik

Vill du vara en del av ett innovativt bolag i sin tillväxtfas? Vi växer så det knakar med vår nya tjänst Enklakassan. Vi formar vad vi tror är framtidens kassa, och nu behöver vi din hjälp. Är du intresserad av att växa som utvecklare, samtidigt som du får en unik chans att följa med bolaget uppåt, så är detta platsen för dig!

Vi söker dig som är driven, ödmjuk och villig att lära. Vi ser gärna att du är självgående och produktinriktad med kundens behov i fokus. Om du dessutom är intresserad av de grafiska aspekterna, UI/UX så är det ett plus.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom datavetenskap/datorteknik. Om du har några års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling inom Javascript/React/React Native så är det ett stort plus. Vid sidan av ovanstående har du goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande kunskaper:
* React
* UI/UX kunskap
* React Native
* Javascript
* Git
* MacOS/Linux
* Firebase (Firestore/Functions/Storage/Auth)

Som person är du analytisk, självgående och driven, du är en lagspelare som använder din kunskap och kreativa förmåga att lösa problem. Du ska brinna för utveckling av kundnära produkter och att ständigt vilja utveckla dig och lära av andra runt dig. Du är duktig på att samarbeta och trivs i en varierad miljö.

Tycker du att det här stämmer in på dig ser vi gärna att du söker omgående.

Ansök här: https://careers.axenu.com/jobs/1313816-frontend-developer

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt! Under sommaren kan svarstiden vara längre än normalt.
×