Joymon och Axenu AB söker utvecklare!

Brinner du för programmering och digitalisering ? Vi söker dig som har en passion för Frontend React, React Native

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-05-25

Företagsnamn: Axenu AB

Mail till kontaktperson: rekrytering@axenu.com

Länk till företag: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24509563

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Industriell ekonomi Telekommunikation

I rollen som React Native / frontend utvecklare hos Joymon är du en viktig spelare i vårt team. Här får du möjligheten att utveckla dig själv och dina idéer.

Brinner du för samspelet mellan människa och den digitala transformationen? Känner du att det inte räcker att en teknisk lösning gör rätt och snabbt, utan att det även behöver göras på ett förståeligt och naturligt sätt? Ser du att de senaste årens utveckling inom ramverk för form och funktion på webbsidor ger helt nya möjligheter att bygga lösningar som både är funktionella och estetiskt tilltalande på ett snabbt och hållbart sätt? Då tror vi att du passar som frontendutvecklare hos oss!

Vårt team arbetar brett och tekniker som React, React Native och Vue är vanliga i våra projekt. Beroende på projektets natur och kundens önskemål nyttjar vi även olika tjänster som Firebase, Sentry eller Google Analytics. Vi hungrar efter att lära oss nya saker och utmana oss gärna med andra kompetenser.

Vi behöver dig!

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×