CAD-ritare till större livsmedelsindustri

Uppdatering av CAD-ritningar för linjeuppställningar och byggnader.

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-10-22

Företagsnamn: Blentagruppen - Guldfågeln AB

Mail till kontaktperson: bill.wigren@blentagruppen.se

Länk till företag: http://www.guldfageln.se

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Fysisk planering Maskinteknik

Guldfågeln AB ingår i familjeägda Blentagruppen som är ett av Sveriges största matfågelföretag. I koncernens anläggningar i södra Sverige produceras svenska djupfrysta, färska och förädlade kyckling- och kalkonprodukter av högsta kvalitet. Koncernen har idag ca 1000 medarbetare och omsätter drygt 2,0 mdr SEK.
Guldfågeln AB, beläget i Mörbylånga på Öland, är den största av koncernens anläggningar med ca 550 anställda och med produktionen igång dygnet runt årets alla dagar. I Mörbylånga tillverkar vi enbart kycklingprodukter.

Nu har vi ett behov av att uppdatera vår CAD-ritning för våra produktionslinjeuppställningar. Totalt rör det sig om 12 – 15 produktionslinjer för färdiga produkter. I kedjan före produktionslinjerna finns ytterligare ett antal olika linjer för styckning av kyckling. Vi har dessutom behov av uppdatera CAD-ritningarna över våra byggnader.

Uppdateringsarbetet skulle vara ett bra studentprojekt då det erbjuder en fin möjlighet att träna på och förfina din kompetens i AutoCAD i en autentisk industrimiljö.

Verkar det intressant och skulle du vilja vara den som hjälper oss med uppdateringen? Om svaren är ja, mejla din ansökan till Bill Wigren, bill.wigren@blentagruppen.se, senast fredag 22 oktober 2021.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt! Under sommaren kan svarstiden vara längre än normalt.
×