Sök vår tjänst som företagsutvecklare/utbildare i Blekinge

Vill du jobba med utveckling av kooperativt företagande och samhällsentreprenörskap? Coompanion söker dig som brinner för att möta och utbilda människor och som vill bidra till utveckling av fler kooperativa och samhällsnyttiga företag i Blekinge.

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-04-30

Företagsnamn: Coompanion Blekinge

Mail till kontaktperson: louise.sandholm-lindell@coompanion.se

Länk till företag: https://coompanion.se/2021/03/11/vill-du-bli-var-nya-foretagsutvecklare/?fbclid=IwAR1aZT6AEBe1fqCEmsrxhZYTVgsK1-C-LLf0spcjt3SVjzY7UoHUQww8n-U

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

Vill du hjälpa människor att lyckas med sina idéer och bidra till att fler företag startas i Blekinge?

Nu söker Coompanion Blekinge dig som vill arbeta med att utbilda och rådge kooperativa företag och samhällsentreprenörer. Inom vår verksamhet bygger vi upp nya verktyg och modeller för entreprenörskap liksom effektmätning av vilken betydelse det lokala och regionala företagandet och föreningslivet har.

Vi erbjuder en heltidstjänst, med tillsvidareanställning med möjlighet att börja våren 2021.

Vi ser gärna att du har kunskaper dokumenterade genom högskoleexamen i t.ex. ekonomi, juridik, marknadsföring, hållbarhetsarbete och/eller pedagogik. Du drivs av att ta fram ny kunskap och förmedla den till andra människor genom informationsmaterial, utbildningar och workshops. Kan du också utveckla och använda digitala verktyg, för att genomföra t.ex. utbildningar, så är detta meriterande. I arbetet som företagsutvecklare/utbildare kommer du att träffa människor som har idéer om hur de kan utveckla företag och produkter/tjänster. Att hjälpa dem att utveckla sina idéer till konkreta företag och hållbara samarbeten är ett både roligt och viktigt uppdrag.

Välkommen att söka jobbet senast den 30 april enligt uppgifter i annonsen.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×