Mekanikkonstruktör

Sökes Mekanikkonstruktör till konsultföretag med kontor i Kalmar

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2023-09-15

Företagsnamn: Da Vinci Management & Engineering AB

Mail till kontaktperson: info@davinci.nu

Länk till företag: http://www.davinci.nu

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Maskinteknik

Mekanikkonstruktör:
Da Vinci är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom Produktutveckling, Produktionsteknik och Projektledning. Vi jobbar främst mot tillverkande industri och våra kunder återfinns inom tågindustri, lastbilstillverkning, kärnkraft, tillverkande industri och processindustri. Vi är baserade i Kalmar och de flesta av våra kunder finns i regionen. Da Vinci har idag 18 anställda där flera av dessa är delägare.

Vi söker nu en konstruktör inom mekanik för att möta en ökad efterfrågan. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från industrin. Som konsult lägger vi också stor vikt vid att du är självgående, som person och i konstruktionsarbetet. Vi värdesätter om du har en ingenjörsutbildning och kunskap i något av CAD-programmen Inventor, Creo eller Catia v5.

Som konstruktör på Da Vinci kommer du att få ett varierande och utvecklande arbete där du får skapa konstruktionslösningar i olika branscher, vilket ger dig en bred kunskap. Du kommer att få lösa tekniska problem och utveckla produkter för våra kunder. Som stöd har du alltid de andra konstruktörerna på Da Vinci.

Som anställd på Da Vinci får du relevanta utbildningar och utmanande arbetsuppgifter. Vi strävar efter långa relationer både med anställda och kunder och lägger därför stor vikt vid att du som anställd ska få ett uppdrag som passar dig bra. Vi har en familjär stämning på företaget och träffas ofta på olika aktiviteter.

Känns detta som ett jobb för dig? Skicka ansökan via vår hemsida. Skicka då CV och en kort text om dig själv och varför du vill ha jobbet.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×