Konstruktör mekanik (junior)

Vi på Eurocon växer och söker nu fler projektingenjörer till vårt team i Karlshamn. Vi söker dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2024-03-31

Företagsnamn: Eurocon

Mail till kontaktperson: fredrik.gerling@eurocon.se

Länk till företag: https://www.eurocon.se/lediga-job/konstruktor-mekanik-junior-karlshamn/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Maskinteknik

Vill du arbeta på en modern arbetsplats där vi bryr oss om varandra, har stor framtidstro och är övertygade om att teamwork är nyckeln till framgång?

Möjligheterna för dig att växa med oss är stora och i rollen som konsult hos oss kommer du att arbeta med att allt från produktutveckling och maskinkonstruktion till stora industriprojekt. Vill du vara med på vår resa? Läs vidare!

OM JOBBET
Som konsult i vårt team ansvarar du för att skapa och upprätthålla hög prestanda och produktivitet i våra kunders anläggningar. Vi är med i hela kedjan, från förfrågningsunderlag till idrifttagning, där du som maskinkonstruktör arbetar med allt från produktutveckling och maskinkonstruktion till stora industriprojekt. Förutom maskinkonstruktion hjälper du våra kunder att utveckla, modifiera och konstruera nya och befintliga produkter och maskiner.

Din viktigaste uppgift i teamet är att bidra med hög kvalitet inom disciplinen i våra industrikunders projekt. Ofta är projekten multidisciplinära och du samarbetar då med övriga discipliner.

Vi har flera spännande förfrågningar på gång och kunderna återfinns inom ett flertal olika segment till exempel industriprojekt inom process- och tillverkningsindustri, av alla storlekar och komplexitet.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier och vill växa tillsammans med oss. Precis som vi är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och tycker att samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet.

Att arbeta som konsult innebär att uppdragen och arbetsuppgifterna varierar från enklare till mer komplexa och därför vill vi att du är prestigelös och flexibel som person.

Skulle vi skriva en önskelista över vilka kompetenser och erfarenheter du har skulle den se ut ungefär så här:

Teknisk utbildning på universitet, högskola, yrkeshögskola eller arbetat dig till motsvarande kunskap
Erfarenhet av vanligt förekommande CAD-verktyg. Meriterande är SolidWorks, Autodesk Inventor, Autodesk Plant 3D, Aveva E3D
God datorvana och grundläggande kunskaper i MS Office-paketet
Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
Tekniskt intresse, en vilja att lära, är nyfikenhet på yrket och har initiativförmåga
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, engagemang och motivation. Att du är en lagspelare som gärna samarbetar och delar med dig av din kunskap till andra ser vi som en självklarhet. Det är så vi gör på Eurocon.

VAD DU FÅR
På Eurocon blir du en del av en öppen och välkomnade atmosfär, samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt utvecklingsfokus präglad av nyfikenhet, stor frihet och glädje.

I en region som växer allt starkare inom industrin ser vi ljust på framtiden och har stora möjligheter att växa genom flera intressanta och utvecklande projekt. Det här är ett gyllene tillfälle för dig att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder ett väl tilltaget friskvårdsbidrag, rådgivning av tjänstepension, månadsvis massage, förstärkt föräldrapenning, maximala nivåer av sjukersättning, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att teckna andra förmånliga försäkringar.

OM EUROCON
Eurocon med dotterbolagen KLT, Pidab, SiteBase och Eurocon Sydväst sysselsätter cirka 285 medarbetare och är en del av Rejlers Sverige AB. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder. Läs mer på eurocon.se

Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför skicka in din ansökan via länken så snart som möjligt. Välkommen till Eurocon!

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×