Gör skillnad på riktigt – sommarjobba som personlig assistent

Sommaren är snart här och det är dags att hitta ett jobb som ger mening och gör skillnad i vardagen. Fixa Assistans söker det vi kallar "sommarhjältar" - alltså vikarier som hjälper våra brukare - på flera platser i Blekinge.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2023-04-30

Företagsnamn: Fixa Assistans AB

Mail till kontaktperson: info@fixaassistans.se

Länk till företag: https://fixaassistans.se/jobba-hos-oss/personliga-assistenter-vara-sommarhjaltar-sommaren-2023/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Hälsa och vård

Inför sommaren 2023 söker vi ett antal sommarhjältar som vill jobba då våra ordinarie hjältar har sin semester. Vi söker därför efter personliga assistenter i hela Blekinge, då främst veckorna 26-33 (kan på vissa tjänster vara vecka 24-35) Tjänsterna är schemalagda och varierar mellan 65-90 % och man ska kunna arbeta dag, kväll, helg och hos vissa även natt (kan även förekomma väntetid på natten).

Främst söker vi dig som har någon form av utbildning kring funktionsnedsättningar eller pågående utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom området funktionsnedsättningar. En stor merit är om du tidigare har jobbat som personlig assistent. Vi lägger också stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper så tveka inte att söka även om du inte har ovan nämnda utbildning eller erfarenhet. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet kan innebära hjälp med förflyttningar.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Du måste ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt. Arbetstempot är blandat. På vissa arbetsplatser är det ett måste att ha körkort och tillgång till egen bil.

Arbetets karaktär kräver att du förstår och talar svenska mycket bra. Då du kommer att arbeta med en personer i riskgrupp för Covid-19 så önskar vi att du är vaccinerad med tre doser.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.

Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2023-04-30. Ange i din ansökan K100.kh.semvik. om du söker västra Blekinge eller K100.ka.semvik om du söker östra Blekinge.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×