Vill du vara med och göra skillnad i människors vardag på riktigt?

Försäkringskassan har en av Sveriges största IT-avdelningar där 1200 anställda arbetar med systemutveckling, IT-drift, projektledning & samordning. Du som studerar på högskola eller universitet kan anmäla intresse för att göra ditt examensarbete här.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2023-06-30

Företagsnamn: Försäkringskassan IT

Mail till kontaktperson: Isabelle.dannebrant@forsakringskassan.se

Länk till företag: https://www.forsakringskassan.se/om-forsakringskassan/jobba-hos-oss/jobba-pa-forsakringskassan/examensarbete-praktik-och-kombinera-studier-med-arbete

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Industriell ekonomi

Du som studerar på högskola eller universitet kan anmäla intresse för att göra ditt examensarbete hos oss på Förskringskassan. Arbetet skrivs på plats på något av våra it-kontor under höst- och vårtermin.
Du behöver vara svensk medborgare och bli säkerhetsklassad. Skicka in din intresseanmälan i god tid då det tar cirka två månader att bli säkerhetsklassad. Urval sker löpande.

Du kan välja på sju ämnen:
• Etiska designfrågeställningar, Stockholm.
• Matomo, Stockholm. Frågeställning: Hur kan vi använda kvantitativa data bättre i arbetet med användardriven utveckling?
• Högtillgänglighet med nativescript eller annat appöverskridande språk Karlskrona. Frågeställning: Kan vi nå upp till den högsta WCAG standarden med nativescript?
• För- och nackdelar med myndighetsöverskridande designsystem, Karlskrona
• Kahoot-klon för myndighetsvärlden, Sundsvall. Uppdrag: Ta fram en intern tjänst som följer tillgänglighetsdirektivet för att kunna ha interaktiva utbildningsmoment
• Artificiell intelligens, Luleå
Eget förslag: Sundsvall, Kalix, Luleå, Söderhamn, Stockholm och Karlskrona

Vi ser helst att du är ute i god tid med din intresseanmälan. Möjligheten att skriva examensarbete hos oss beror på dina önskemål och vilka behov vi har.

Anmäl intresse för att göra examensarbete genom att mejla till intresseanmalanexamensarbeteit@forsakringskassan.se
Skriv Examensarbete i ämnesraden

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×