Flexibelt distansarbete: pedagogiska coacher för högskoleprovet sökes

Söker du en rolig och givande sysselsättning vid sidan av dina studier där du får möjlighet att hjälpa studenter att komma in på sina drömutbildningar via högskoleprovet? Vi söker nu ytterligare medlemmar till vårt coachteam på HPGuiden!

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2020-12-31

Företagsnamn: HPGuiden

Mail till kontaktperson: team@hpguiden.se

Länk till företag: https://hpguiden.se/diverse/bli-en-i-teamet

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Fysisk planering Hälsa och vård Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

Söker du en rolig och givande sysselsättning där du får möjlighet att hjälpa studenter att komma in på sina drömutbildningar via högskoleprovet? Vi söker nu ytterligare medlemmar till vårt coachteam på HPGuiden för att kunna möta den ökande efterfrågan och erbjuda våra studenter det stöd de behöver för att utvecklas och nå sina mål.

Arbetet sker helt online och kan utföras oavsett var du befinner dig så länge du har tillgång till en dator med internetuppkoppling. Det finns heller inga krav att arbeta vid någon specifik tid på dygnet utan arbetet går till stor del att anpassa efter dina förutsättningar och preferenser.

Vad innebär arbetet som coach på HPGuiden?
Rent konkret innebär rollen som coach att du blir tilldelad adepter som du ansvarar för och hjälper med coachning, studieupplägg, strategiska frågor, peppning mm via vårt onlinesystem för support och coachning. Vi har målet att svara på alla mail inom 24 timmar så det är väldigt flexibelt när under dygnet du jobbar. Vi har inget som binder upp dig på specifika tider.

Utöver att coacha studenter finns stora möjligheter att bidra till att utveckla utbildningens innehåll och ta dig an både stora och små projekt med mål att förbättra verksamheten. Detta gör att det finns goda möjlighet att vid behov både skala upp och ner ditt engagemang, vilket gör detta till ett utmärkt extrajobb vid sidan av exempelvis studier eller annan sysselsättning.

Vi har högt i tak och diskuterar öppet allt från den dagliga verksamheten till mer långsiktiga strategiska frågor. Som medlem i vårt team är du alltid varmt välkommen att delta i diskussioner och bidra med dina tankar och idéer.

Om HPGuiden
HPGuiden är Sveriges ledande utbildare inför högskoleprovet. Vår onlineutbildning har hjälpt fler än 150 000 studenter sedan starten år 2004 och vi fortsätter att växa.

Varför bli en del av team HPGuiden?

 • Du är med och påverkar våra studenters hela framtida liv till det bättre!
 • Du får ett meriterande extrajobb med utmärkta förmåner och villkor.
 • Du har möjlighet att jobba helt flexibelt och helt på distans.
 • Du kommer att utvecklas inom bland annat ledarskap, pedagogik och modern teknik.
 • Du får vara med på våra härliga teamträffar där vi umgås, jobbar med strategi och ägnar oss åt roliga aktiviteter.

Är du den vi söker?
Vi är marknadsledande inom utbildning inför högskoleprovet och för att fortsätta stärka vår position ställer vi höga krav på alla våra teammedlemmar. För att trivas och nå framgång hos oss ser vi framför oss att du:

 • Har lätt för att förklara saker, lära ut och motivera andra
 • Uttrycker dig mycket väl i skrift
 • Själv har skrivit högskoleprovet och uppnått resultatet 2.00
 • Är ansvarstagande och har lätt för att arbeta självständigt och ta egna initiativ

Hör av dig för mer information
Du behöver inte finputsa ditt CV eller författa ett formellt personligt brev utan skicka oss ett mail och beskriv fritt:

 • vem du är
 • vad du har för bakgrund
 • vad du har skrivit på högskoleprovet
 • varför du vill bli en del av team HPGuiden
 • om och i så fall vad du är sugen på att jobba med utöver coachning
 • om du har några andra kunskaper eller färdigheter som du tror kan vara en resurs i teamet

Har du några frågor kring rollen, oss på HPGuiden.se eller något annat? Hör av dig till oss via: team@hpguiden.se

Rekrytering sker löpande och vi är snabba på att återkomma, så tveka inte att ta kontakt.

Vi ser fram emot att höras!

Tillbaka