Traineeprogram inom IT

Traineeprogrammet är för dig som har en högskoleutbildning inom IT motsvarande minst två års heltidsstudier. Programmet blandar praktik med arbetsnära teori, och fokus ligger på Java och JavaScript.

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-04-19

Företagsnamn: Jordbruksverket IT

Mail till kontaktperson: anna.carlsson@jordbruksverket.se

Länk till företag: https://jordbruksverket.se/trainee

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Datavetenskap och mjukvaruutveckling

I vårt traineeprogram som vi nu kör för åttonde året i rad får du tillgång till all den kompetens som finns i verksamheten i ett väl genomarbetat program där slutmålet är att du ska få en tillsvidareanställning som systemutvecklare hos oss.

I programmet varvar vi lärarledd utbildning och projektarbete med självstudier och praktik i våra utvecklingsteam i en spännande och händelserik miljö. Här får du gott om utmaningar, men också en hjärtlig och kollegial gemenskap och teamkänsla. Du har en egen dedikerad handledare och tidigare traineer som fungerar som faddrar genom hela traineeperioden.

Vi erbjuder dig:
• Teambaserat arbetssätt: Agil systemutveckling, teamarbete med goda möjligheter att påverka.
• Goda utvecklingsmöjligheter: modern teknik, dedikerad kompetensutvecklingstid, experimentdagar och goda möjligheter att utvecklas och att göra karriär.
• Sociala aktiviteter: Aktiv personalförening och trivselkommitté som regelbundet anordnar populära aktiviteter såsom pubkvällar, AW och prova-på-aktiviteter.
• Bra arbetsmiljö: 2021 flyttar vi till helt nybyggda lokaler vid Munksjöns södra strand
• Bra villkor: lön och tillgång till alla våra förmåner redan från första dagen.

Vid fortsatt anställning efter traineeprogrammet erbjuds du en tillsvidareanställning som systemutvecklare i något av våra utvecklingsteam med högre lön och möjlighet till en bra löneutveckling och en brant utvecklingskurva.

Några röster från nuvarande och tidigare traineer:
Malin, uppdragsledare för traineeprogrammet 2020 och tidigare trainee: ”Jag trivs jättebra här på grund av en stark teamkänsla, ett gott samarbete och väldigt mycket arbetsglädje tillsammans med kollegorna.”

Henric, nuvarande trainee: ”Här får man jobba med sådant som gör skillnad på riktigt, där mat och miljö är i centrum.”

Carl-Olof, systemutvecklare och tidigare trainee: ”På Jordbruksverket hjälps vi åt tillsammans för att lösa problemen. En vanlig arbetsdag består av problemlösning där samarbete och kommunikation ger de bästa resultaten.”

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×