Traineeprogram inom IT

Vill du bli en stjärna inom systemutveckling? Traineeprogrammet är för dig som har en högskoleutbildning inom IT. Lärarledd utbildning med fokus på Java och TypeScript, projektarbete, självstudier och praktik i våra team.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2023-03-13

Företagsnamn: Jordbruksverket

Mail till kontaktperson: anna.carlsson@jordbruksverket.se

Länk till företag: http://www.jordbruksverket.se/trainee

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling

I vårt traineeprogram som vi nu kör för tionde året i rad får du tillgång till all den kompetens som finns i verksamheten i ett väl genomarbetat program där slutmålet är att du ska få en tillsvidareanställning som systemutvecklare hos oss.

I programmet varvar vi lärarledd utbildning med fokus på Java och TypeScript och projektarbete med självstudier och praktik i våra utvecklingsteam i en spännande och händelserik miljö. Här får du gott om utmaningar, men också en hjärtlig och kollegial gemenskap och teamkänsla. Du har en egen dedikerad handledare och tidigare traineer som fungerar som faddrar genom hela traineeperioden.

Vi erbjuder dig:
• Teambaserat arbetssätt: Agil systemutveckling, teamarbete med goda möjligheter att påverka.
• Goda utvecklingsmöjligheter: modern teknik, dedikerad kompetensutvecklingstid, experimentdagar och goda möjligheter att utvecklas och att göra karriär.
• Sociala aktiviteter: Aktiv personalförening och trivselkommitté som regelbundet anordnar populära aktiviteter såsom pubkvällar, AW och prova-på-aktiviteter.
• Bra arbetsmiljö: Sedan mars 2021 finns vi i helt nybyggda lokaler vid Munksjöns södra strand
• Bra villkor: lön och tillgång till alla våra förmåner redan från första dagen.
Vid fortsatt anställning efter traineeprogrammet blir du systemutvecklare i något av våra utvecklingsteam med möjlighet till en bra löneutveckling och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Välkommen att koppla upp dig för digital infoträff den 14 dec kl 17-18: https://us06web.zoom.us/j/88947250009

Anmälan öppnar i februari men möjlighet finns för intresseanmälan och kontakt med oss redan nu. Sista anmälningsdag 13 mars.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×