Traineeprogram inom IT

Är du en av våra nya stjärnor inom systemutveckling? Sök vårt populära traineeprogram!

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2024-03-11

Företagsnamn: Jordbruksverket

Mail till kontaktperson: anna.carlsson@jordbruksverket.se

Länk till företag: http://www.jordbruksverket.se/trainee

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling

Vårt traineeprogram är väl genomarbetat och slutmålet är att du ska få en tillsvidareanställning som systemutvecklare hos oss.

Kom på en digital infoträff om vårt traineeprogram den 22 november, eller prata med oss på Discord.

I programmet varvar vi lärarledd utbildning med fokus på Java, TypeScript och projektarbete med självstudier och praktik i våra utvecklingsteam. Allt sker i en spännande och händelserik miljö. Här får du gott om utmaningar, men också en hjärtlig och kollegial gemenskap och teamkänsla. Du får en egen dedikerad handledare och har även nära kontakt med tidigare års traineer som fungerar som en faddergrupp genom hela traineeperioden.

Vi erbjuder dig:
• Teambaserat arbetssätt: Agil systemutveckling, teamarbete med goda möjligheter att påverka.
• Goda utvecklingsmöjligheter: modern teknik, dedikerad kompetensutvecklingstid, experimentdagar och goda möjligheter att utvecklas och att göra karriär.
• Sociala aktiviteter: Aktiv personalförening och trivselkommitté som regelbundet anordnar populära aktiviteter såsom pubkvällar, AW och prova-på-aktiviteter.
• Bra arbetsmiljö: Sedan mars 2021 finns vi i helt nybyggda lokaler vid Munksjöns södra strand
• Bra villkor: lön och tillgång till alla våra förmåner redan från första dagen.

Vid fortsatt anställning efter traineeprogrammet blir du systemutvecklare i något av våra utvecklingsteam med en bra löneutveckling i en särskilt framtagen lönemodell för traineer och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Några röster om traineeprogrammet:
Hampus, systemutvecklare och tidigare trainee:
Jordbruksverkets traineeprogram har varit en spektakulär start på min utvecklarkarriär. Jag har lärt mig otroligt mycket tack vare det underbara samarbetet kollegor sinsemellan och de fantastiska föreläsningarna vi fått. Goa arbetskamrater, otroligt fin miljö och riktigt gott kaffe!

Vanessa, systemutvecklare och tidigare trainee:
På traineeprogrammet är du väl omhändertagen från dagen du börjar. Du får träffa nyckelpersoner, gå kurser och gå på praktik där du applicerar allt du lärt dig under studietiden. Detta gav mig en perfekt miljö att utvecklas i och en riktigt bra start på karriären!

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×