Traineeprogram inom IT

Vill du bli Java utvecklare men saknar erfarenhet? Vi erbjuder en unik möjlighet hos en av Jönköpingsregionens största IT arbetsgivare

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2022-06-30

Företagsnamn: Jordbruksverket

Mail till kontaktperson: Anna.Carlsson@jordbruksverket.se

Länk till företag: https://jordbruksverket.se/trainee

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik

Traineeprogrammet är för dig som har en högskoleutbildning inom IT motsvarande minst två års heltidsstudier som inte är äldre än tre år.

Du får en introduktion till arbetet med utveckling och digitalisering på Jordbruksverket. Programmet blandar praktik med arbetsnära teori, och fokus ligger på Java och JavaScript. Du får bredda din erfarenhet och kompetens, samtidigt som du får chansen att bli specialist inom ett specifikt område.

När traineeprogrammet är klart har du fått både praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna arbeta som systemutvecklare.

Programmets upplägg

  • Du får en introduktion till Jordbruksverkets uppdrag och verksamhet. Du får även översiktlig kunskap om medarbetarskap, bemötande och grupputveckling.
  • Du får besöka utvecklings- och digitaliserings­avdelningens olika enheter och gå en teknisk baskurs. Dessutom utbildas du inom lean och agilt arbete, operativsystemet Linux, testmetoder och arkitektur.
  • Under programmet arbetar du och de andra i traineegruppen med ett projekt för att pröva på era kunskaper.
  • Du får stöd av en personlig handledare. Dessutom finns förra årets traineer kvar som faddrar under hela programmet.
  • Du får praktik i flera av våra systemutvecklingsteam, och de tre sista månaderna har du en lång praktik i det team du förhoppningsvis hamnar i som anställd efter traineeprogrammet.
Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×