Frontend developer

Vi söker en frontend utvecklare som vill hjälpa oss att skapa världens bästa kundupplevelse!

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2022-07-29

Företagsnamn: Joymon AB

Mail till kontaktperson: jakob@axenu.com

Länk till företag: https://careers.axenu.com/jobs/1868710-frontend-developer

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling

Som Frontend utvecklare hos oss kommer du få arbeta med våra egna startups samt kunduppdrag
Just nu håller vi på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga ett kreativt team och skapa den ultimata arbetsplatsen!

Vår passion för programmering guidar oss i rätt riktning, men själva kompassen sitter djupt rotad i vårat team där engagemang och samarbete är centralt.

Vi växer tillsammans med våra kunder och egna tjänster, och fort går det! Vi hoppas att du vill vara en del av ett kreativt och hängivet team.

Vi söker dig med passion för programmering och direkt från start vill hjälpa våra kunder att utvecklas. Vi söker dig som med engagemang och motivation vill utveckla din roll som utvecklare och växa med oss som företag.

Är du intresserad av att växa som utvecklare, samtidigt som du får en unik chans att följa med bolaget och teamet uppåt, så är detta platsen för dig!

Kvalifikationer

Utbildning är inte allt, utan vi fokuserar mer på att du ha några års erfarenhet inom branschen, gärna inom frontend Javascript eller apputveckling. Samtidigt så vet vi att ramverk inte är allt så vi bryr oss mindre om du satt i Angular senast, utan vi bryr oss om din vilja och intresse för att lära dig nya saker. Vid sidan av ovanstående har du goda kunskaper i svenska och engelska.

Kompetens:

 • React
 • React Native
 • Javascript
 • Git
 • MacOS/Linux

Bra att ha:

 • CI/CD
 • Swift/Java/Kotlin mobile
 • Typescript
 • NodeJSDjango
  Java

Som person är du analytisk, självgående och driven, du är en lagspelare som använder din kunskap och kreativa förmåga att lösa problem. Du ska brinna för utveckling av kundnära produkter och att ständigt vilja utveckla dig och lära av andra runt dig. Du är duktig på att samarbeta och trivs i en varierad miljö.

Tycker du att det här stämmer in på dig ser vi gärna att du söker omgående.
Sök via länken: https://careers.axenu.com/jobs/1868710-frontend-developer

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×