Besöksguide

När våra besökare kliver in i Kreativums värld, fylld av upptäckter och spännande stationer, är det dags att skapa upplevelser. Det är här du som besöksguide kommer in.

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-03-12

Företagsnamn: Kreativum i Blekinge AB

Mail till kontaktperson: linda.olsson@kreativum.se

Länk till företag: https://kreativum.se/lediga-jobb/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Fysisk planering Hälsa och vård Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

Som besöksguide har du hand om våra besökare, under tiden de upptäcker, upplever och utforskar bland våra 170 stationer. Vår ambition är att alla våra besökare ska ha en fantastisk dag hos oss.

För att du ska trivas och få en riktigt bra upplevelse tillsammans med oss, tror vi att är det viktigt att du gillar fart och fläkt, att ge god service och har ett gott öga för detaljer. Ibland kan det vara stressigt och full fart och då behöver du kunna ge ditt allra bästa. Du tar ansvar och ser till att våra rutiner följs (ja, det kan låta trist, men det är jätteviktigt för allas säkerhet och trivsel). Tre starka ord som beskriver dig är initiativtagande, engagerad och nyfiken.

Vi söker dig som är över 18 år och som gärna har ett intresse för naturvetenskap, teknik och programmering.

Som person är du utåtriktad och tycker att det är roligt att möta människor. Du tar eget ansvar och har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. I din roll som besöksguide behöver du kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå med allt från byte av batterier, fylla på med material till att hålla ordning och reda i vår upptäcktsvärld. Du känner dig trygg med och tycker det är roligt att instruera, visa och prata inför våra besökare.

Du blir upplärd av oss i att leda schemalagda aktiviteter både inom- och utomhus. Det kan vara att leda programmering, instruera vårt populära båtrace, beskriva vår VR-station där besökaren får uppleva virtuella verkligheter eller visa vår station med såpbubblor. Att framföra roliga shower och spännande experiment för våra besökare får du också göra som besöksguide.

Anställningsvillkor

Vi har lön enligt kollektivavtalet Allmänna bestämmelser. Timanställning med timlön som lönetyp. Omfattningen på anställning är varierande, mellan 50-100 %. Tillträde sker enligt överenskommelse, med schemalagd arbetstid.

Introduktionsutbildning

Vi har en introduktionsutbildning för alla som kommer jobba hos oss, både om Kreativum som arbetsplats och för ditt specifika arbetsområde. Denna utbildning är obligatorisk att delta på.

Ansökan

Vi tillämpar löpande rekrytering. Skicka komplett ansökan med CV och personligt brev (bifoga gärna en bild) senast 12 mars 2021 till: jobb@kreativum.se. Märk ditt mail med den tjänst du söker till; reception/butik, besöksguide eller cafépersonal. Ansökningar som inte uppfyller våra krav kommer inte att behandlas.

Vid frågor – kontakta,
Rekryteringansvarig Linda Olsson
0454 – 56 39 76
0728 – 84 99 77

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×