Examensarbete på Mellifiq

Studerar du på ett mastersprogram och brinner för en hållbar framtid? Då har du möjlighet att göra ditt examensarbete på ett ledande globalt miljöteknikföretag.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2022-11-01

Företagsnamn: Mellifiq

Mail till kontaktperson: j.babic@mellifiq.com

Länk till företag: https://mellifiq.com/sv/karriar/examensarbete-pa-mellifiq/

Utbildningsnivå: Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Maskinteknik

Examensarbete

Projektbeskrivning
Just nu har vi flera spännande projekt på gång inom vatten- och luftrening. Som examensarbetare ser vi dig som en del i vårt team och organisation. Arbetet kommer att utföras på huvudkontoret i Hägersten, Stockholm, i nära samarbete med ett starkt team av ingenjörer.
På vår hemsida hittar du flera förslag på projekt. Vår erfarenhet är att examensarbetet blir mest värdefullt om vi tillsammans specificerar uppdraget, med hänsyn till universitetets riktlinjer.

Din profil
Du studerar mastersprogram inom:
• Kemiteknik
• Maskinteknik
• Industriell ekonomi
• Miljöteknik

Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi tror att du är en doer och en problemlösare. Du är inte rädd för att ta ansvar och ställa frågor. Vi är en digital organisation och du behöver ha ett tekniskt intresse och kunskap om hur man arbetar med digitala verktyg.

Omfattning
• 20 veckor, 30HP
• Förväntad start 2023
• Antal platser: 6

Ansökan
Du skickar din ansökan genom att fylla i formuläret på vår hemsida https://mellifiq.com/sv/karriar/examensarbete-pa-mellifiq/

Inkludera följande i din ansökan:
• CV
• Personligt brev
• Resultatintyg

Tveka inte att göra en ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Om Mellifiq
Mellifiq är en flerfaldigt prisbelönad företagsgrupp inom miljöteknik som sedan början av nittiotalet utvecklats till en världsledande system- och lösningsleverantör med flera banbrytande applikationer för industri-, kommun- och fastighetskunder. Vi levererar avancerad teknik för att hantera de mest sofistikerade luft-, vatten- och energiproblemen.
Mellifiq erbjuder ett komplett utbud av teknologier och lösningar för luft- och vattenrening inom många branscher som bearbetningsindustrin, energisektorn, mat och dryck, läkemedel, avloppsrening och kommersiella fastigheter.

Mellifiq erbjuder starka och välkända varumärken som Ozonetech, Nodora och Water Maid, samt ingenjörstjänster i världsklass och en högklassig meritlista med över 40 år av innovation. Vi hjälper våra kunder få de mest effektiva och hållbara lösningarna samtidigt som vi skapar maximalt värde för deras företag.

Läs gärna mer på vår hemsida: www.mellifiq.com

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×