Internship för blivande civilingenjörer

För dig som är en driven civilingenjörsstudent och läser i årskurs 3 eller 4 finns nu möjligheten att söka till till något av det 15 uppdragen i Mittuniversitetets Internship för sommaren 2023!

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2023-01-31

Företagsnamn: Mittuniversitetet i samarbete med 15 företag/organisationer

Mail till kontaktperson: kajsa.fridell@miun.se

Länk till företag: https://www.miun.se/internship/uppdrag2023

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar

För dig som är en driven civilingenjörsstudent och läser i årskurs 3 eller 4 finns nu möjligheten att söka till något av de 15 uppdragen i Mittuniversitetets Internship för sommaren 2023!

Som deltagare i Mittuniversitetets Internship arbetar du på uppdrag av organisation för att hitta lösningar på skarpa uppdrag. På så sätt får du chansen att både glänsa med dina kunskaper och göra en verklig skillnad.

Mittuniversitetets Internship har placering i Sundsvall, Timrå, Kramfors, Örnsköldsvik, Bräcke och Östersund. Parallellt med uppdraget läser du en sommarkurs som vässar din kompetens inom Design Thinking på 7,5 hp. Under ca åtta veckor får du ny kunskap och möjlighet att praktiskt omsätta den i verkligheten.

Du skapar dessutom viktiga kontakter med såväl andra studenter som de uppdragsgivare som söker framtidens ledare, specialister och problemlösare. Inte minst får du erfarenheter som kan ge dig en skjuts i karriären.

Antagningen utgår från:
• Studieresultat
• Intervjuer och matchning med företag/organisationers önskemål

Du får lön under din tid hos uppdragsgivaren. Är du i behov av boende under perioden så hjälper vi självklart till med kontakter.

Läs mer om uppdragen och ansökan på:
https://www.miun.se/internship/uppdrag2023
Sista ansökningsdag är 31 januari

Några röster från tidigare studenter:

Emelie: Genom mina nya erfarenheter och de kontakter som jag knöt tack vare Mittuniversitetets Internship så har många dörrar öppnats upp för mig på kort tid.

Christina: Det jag bär med mig från det här internshipet är att kunna få testa den teori som vi fått under föreläsningarna direkt i praktik i det projekt som vi gjorde…

Herman: Jag har lärt mig att lösa problem på ett mycket smartare sätt. Mittuniversitetets Internship är verkligen en skjuts in i arbetslivet.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×