Sommarjobb, praktikplatser och examensarbete på Naturvårdsverket

Vill du utvecklas inom några av de mest spännande och komplexa hållbarhetsfrågorna och varje dag bidra till ett bättre samhälle? Då kan Naturvårdsverket vara platsen för dig.

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-06-01

Företagsnamn: Naturvårdsverket

Mail till kontaktperson: anton.oberg@sustainergies.se

Länk till företag: https://sustainergies.se/rekrytering/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Fysisk planering Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet

Studentuppdrag på Naturvårdsverket
Vill du utvecklas inom några av de mest spännande och komplexa hållbarhetsfrågorna och varje dag bidra till ett bättre samhälle? Då kan Naturvårdsverket vara platsen för dig. Här erbjuds en kunskapsintensiv kontext med möjlighet att ta del av nationella såväl som lokala och internationella frågor. Dessutom får du förståelse för hur arbetet på statlig myndighet fungerar.

Om Naturvårdsverket
Naturvårdsverket är en statlig myndighet som bedriver arbete inom miljö och hållbarhet och är med och genomför regeringens miljöpolitik. Arbetet sker på uppdrag av den svenska regeringen och omfattar miljöfrågor inom Sverige, EU och internationellt. Frågorna spänner mellan allt från myggor till internationella klimatfrågor. Andra exempel på viktiga områden är luft, mark, biologisk mångfald, förorenade områden, kretslopp, avfall, miljöövervakning samt miljöforskning. Myndigheten har kontor i både Stockholm och Östersund och en stor mångfald av olika yrkesgrupper bland sina anställda.

Naturvårdsverket arbetar efter värdeorden; lyhörd, professionell och offensiv.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×