NOA Personlig Assistans AB söker assistenter till yngre kille

Söker du efter ett utvecklande arbete som till största del handlar om att tillföra livskvalité för någon annan? Trivs du med att arbeta med barn?

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-05-30

Företagsnamn: NOA Personlig Assistans AB

Mail till kontaktperson: janina@noass.se

Länk till företag: https://noa.primass.se/primass/currentjobs.aspx

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Hälsa och vård

Nu söker vi semestervikarier med möjlighet till förlängd anställning i höst, kvällar/helger.
Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Som arbetsgivare är vi därför oerhört måna om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats.

Som personlig assistent till vår kund är ditt viktigaste uppdrag att göra hans dagar så innehållsrika och utvecklande som möjligt, givetvis utifrån hans eget behov och förmåga. Bland annat hjälper du till med mat (som ges via sond), mediciner, på- och avklädning, hygien och andningsgymnastik. Promenader i friska luften är också vanligt förekommande. När vår kund vilar eller sover handlar arbetet mestadels om övervakning.

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du vara utpräglat empatisk och besitta ett stort lugn i dig själv som person. Du har ett varmt och gott hjärta och du är också strukturerad och ordningsam då kundens dagar till stor del består av viktiga rutiner som måste följas. Eftersom kunden inte själv har något tal krävs att du har lätt för att tolka små signaler som är hans sätt att kommunicera.
I början av din anställning kommer du att få upplärning kring alla moment genom att följa och utbildas av en rutinerad assistent.

NOA är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×