Personlig assistent

Extrapersonal som Personlig assistent

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2022-02-28

Företagsnamn: Noa Personlig assistans

Mail till kontaktperson: martina@noass.se

Länk till företag: http://www.noass.se

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Hälsa och vård

Extrapersonal som Personlig assistent sökes till ett barn i centrala Karlskrona

Söker du ett arbete där du gör skillnad? Då har du chansen nu.

Är du tex student och kan tänka dig jobba några timmar i veckan? Upplärning sker grundligt och du kommer lära dig alltifrån att ge mat via sond till träning för funktionshindrande.

Timmarna varierar och kan anpassas efter studier. Vill du tjäna lite extra under studierna och dessutom få med dig värdefull kunskap för resten av livet tveka inte att ansöka.

Vår kund är en 8 år gammal kille som är född med ett omfattande funktionshinder. Han är i behov av övervakning och hjälp dygnet runt varför tjänsten omfattar arbete på såväl dagar som nätter och helger.

Vi värdesätter personliga egenskaper högre än erfarenhet så även du som inte har tidigare erfarenhet av assistansyrket kan söka. Upplärning sker bredvid ordinarie assistenter tills du känner dig trygg.

OBS – Eftersom tillsättning sker så snart vi funnit rätt kandidat kan rekryteringen komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som personlig assistent i detta uppdrag arbetar du med göra ett barns liv så bra som möjligt utifrån dennes specifika förutsättningar. Uppdraget består i alltifrån promenader, sinnestimulerande aktiviteter till att hjälpa till med grundläggande behov såsom personlig hygien, förflyttningar, måltider och träning.
Vi kan erbjuda dig en lugn och trygg arbetsplats med en upplärning så att du ska känna dig trygg i din roll.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
Tjänstgöringsgrad: Varierande, vid behov. Perfekt för dig som studerar
Arbetstider: Varierande över dygnet
Tillträde: Snarast

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Fremia och Kommunal.
Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat giltiga utdrag från belastningsregistret.

OM DIG
Matchningen mellan våra assistenter och kunder är grundläggande för hela vår verksamhet. I alla rekryteringsprocesser lägger vi därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja, intresse och ett engagemang för assistentyrket.
Som person ser vi gärna att du är lugn och trygg i dig själv, är mogen och ansvarstagande med en utpräglad empatisk förmåga. Du bör vara rökfri och fullvaccinerad mot covid-19.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb.
Som arbetsgivare är vi därför oerhört måna om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi försöker med jämna mellanrum att erbjuda kompetensutveckling i form av specifika utbildningar mot just det funktionshinder som du arbetar med, men också mer generella utbildningar som exempelvis hjärt- och lungräddning. Därutöver arrangerar vi trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.

Kontakt
Martina Olovsson
martina@noass.se (ansökningar inskickade via mail kommer inte att behandlas)
0705–227184

OM OSS
NOA är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA.
Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland, Skåne.

Ansök så här:
Gå in på vår hemsida www.noass.se
Klicka på: Jobba här
Klicka på: Våra lediga tjänster
Där registrerar du dig med användarnamn och lösenord och skapar så din egen rekryteringsprofil.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×