Extraarbete

Personlig assistent sökes till pojke i Karlskrona

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2020-05-30

Företagsnamn: NOASS

Mail till kontaktperson: janina@noass.se

Länk till företag: https://noass.se/

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Hälsa och vård

Söker du efter ett utvecklande extraarbete eller sommarvikariat som till största del handlar om att tillföra livskvalité för någon annan? Trivs du med att arbeta med barn? Nu söker vi en personlig assistent till ett väldigt spännande och utvecklande såsom extrapersonal hos en av våra yngre kunder i Karlskrona.

Vår kund i Karlskrona är en 6 år gammal kille som är född med en omfattande funktionsnedsättning. Han är i behov av övervakning och hjälp dygnet runt varför tjänsten omfattar arbete på såväl dagar som nätter och helger. Vi kan idag erbjuda sommarvikariat och ett längre extra jobb. Detta kan med fördel kombineras med sjuksköterskestudier. Vi ser gärna att du är på ditt första år i studierna.

I dagsläget natt var tredje vecka framåt och extrainhopp vid behov. Vi har god erfarenhet av tidigare studenter som arbetat hos oss och på detta sätt fått en värdefull merit på sin CV.

Som assistent till vår kund är ditt viktigaste uppdrag att göra hans dagar så innehållsrika och utvecklande som möjligt, givetvis utifrån hans eget behov och förmåga. Bland annat hjälper du till med mat (som ges via sond), mediciner, på- och avklädning, hygien och andningsgymnastik. Promenader i friska luften är också vanligt förekommande. När vår kund vilar eller sover handlar arbetet mestadels om övervakning.

I början av din anställning kommer du att få upplärning kring alla moment genom att följa och utbildas av en rutinerad assistent.

Du arbetar till största del i kundens hem.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Extratider flexibelt utefter vad studierna tillåter. Främsta behov natt var tredje vecka.
Arbetstider: Varierande (dag, natt, helg)
Tillträde: Efter överenskommelse

Om du är intresserad skicka gärna in din ansökan.

Plats: Hästö i Karlskrona

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan KFO och Kommunal.

Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat giltiga utdrag från belastningsregistret.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du vara utpräglat empatisk och besitta ett stort lugn i dig själv som person. Du har ett varmt och gott hjärta och du är också strukturerad och ordningsam då kundens dagar till stor del består av viktiga rutiner som måste följas. Eftersom kunden inte själv har något tal krävs att du har lätt för att tolka små signaler som är hans sätt att kommunicera.

Det viktigaste för oss här på NOA är att matchningen mellan kund och assistent blir rätt. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja, intresse och engagemang för assistansyrket när vi rekryterar. Personliga egenskaper vi värderar högt är empati, ödmjukhet, lyhördhet, omtanke och vi värdesätter hög arbetsmoral. Att kunna ta egna initiativ men ändå respektera kundens vilja och behov är minst lika viktigt.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Som arbetsgivare är vi därför oerhört måna om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi försöker med jämna mellanrum att erbjuda kompetensutveckling i form av specifika utbildningar mot just det funktionshinder som du arbetar med, men också mer generella utbildningar som exempelvis hjärt- och lungräddning. Därutöver arrangerar vi trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.

Kontakt
Janina Lundblad
janina@noass.se
0705-227106

Om oss
NOA är en assistansanordnare som levererar det där lilla extra. Vi värnar om matchningen mellan assistent och kund med syfte att kunna erbjuda den bästa assistansen. Precis som oss människor är assistansen föränderlig därför måste vi även förändra för att förbättra. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA.

Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland, Skåne och Halland.

Tillbaka