Skadedjurstekniker Karlshamn

Letar du efter ett jobb i sommar, se här!

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-05-20

Företagsnamn: Nomor AB

Mail till kontaktperson: rekrytering.blekinge@nomor.se

Länk till företag: https://nomor.se/

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Fysisk planering Hälsa och vård Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

Vi söker en serviceinriktad skadedjurstekniker som kan arbeta vid behov i Karlshamn med omnejd
Vill du vara med och hjälpa våra kunder med deras skadedjursproblem? Kan du skriva under på att du vill vara en del av ett bolag där vi alla arbetar för att upplevas som Sveriges bästa tjänsteföretag? Då är detta något för dig!

Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix – ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare. Vi tror att den enskilda individens glädje och engagemang gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Beskrivning av tjänsten
Du kommer i huvudsak att utföra saneringar mot getingar och myror men även mot gnagare och olika typer av förrådsinsekter, även en del förebyggande arbeten kring fågel på tak kan tillkomma. Arbetet sker till största del på egen hand och ställer stort krav på initiativförmåga, ansvarstagande samt god återkoppling. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid under vardagar. Vi söker dig som kan tänka dig att arbeta vid behov från och med mitten av april fram till slutet av augusti. Tjänsten är en allmän visstidsanställning.

Din profil
Vi ser gärna att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Vi har idag medarbetare från många yrkesgrupper, exempelvis bevakningsbranschen, hotell och restaurang, butik och handel samt bygg och anläggning. Vi efterfrågar även följande egenskaper och meriter:

• B-körkort för manuell växel är ett krav
• Du skall inte vara höjdrädd
• Du skall ej veta med dig att du är kraftigt allergisk mot getingar
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Kunskaper i engelska är meriterande
• Erfarenhet av serviceyrken och kundkontakt är meriterande

Ansökan
Då tjänsten är tänkt att tillsättas inom kort vill vi få in din ansökan så fort som möjligt. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till
rekrytering.blekinge@nomor.se. Märk din ansökan enligt följande exempel: ”Skadedjurstekniker ort”.
Nomor kontrollerar alltid belastningsregistret före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×