Systemutvecklare

Vi söker dig som är en noggrann och självgående systemutvecklare med goda erfarenheter av att programmera i C# samt utveckling för mobila plattformar såsom Xamarin, Java/Kotlin eller Objective-C/Swift.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2023-06-16

Företagsnamn: NovaCast Systems AB

Mail till kontaktperson: robert.andersson@novacast.se

Länk till företag: https://www.novacast.se/career/

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Datavetenskap och mjukvaruutveckling

Är du en tekniskt nyfiken och självgående systemutvecklare? Har du ett innovativt utanför boxen-tänk och vill vara med och forma framtidens digitala och hållbara industri? Är du en social och kommunikativ teamspelare som kan arbeta självständigt såväl som i grupp? Då kanske tjänsten som systemutvecklare för NovaCasts mjukvaror är något för dig!

Placering: Ronneby

Om tjänsten
NovaCast Systems AB söker en systemutvecklare främst inom metallurgisk processtyrning. Kollegan vi söker skall arbeta med utveckling och underhåll av NovaCast Systems egenutvecklade program, samt vara med och driva nya utvecklingsprojekt. Inom produktområdet för Metallurgisk Processtyrning ingår 3 större system, ATAS MetStar, MetalMaster och ATAS MetPro. Kunderna är främst gjuterier världen över och systemen används i både produktions- och kontorsmiljö. En viktig egenskap i våra system, förutom pålitlighet och robusthet i tuffa miljöer, är interaktiva användarsystem (GUI).

Om dig
Vi söker dig som är en noggrann och självgående systemutvecklare med goda erfarenheter av att programmera i C# samt utveckling för mobila plattformar såsom Xamarin, Java/Kotlin eller Objective-C/Swift. Viktigt för oss är att du är bekväm att arbeta med frihet under ansvar, att du har en god teamkänsla och att du har förmågan att kunna presentera inför grupp. Att vara driven och självgående i ditt arbete är mycket viktigt. Du ska också klara av regelbundna kundkontakter och förstå kundens behov för att kunna ta fram kravspecifikationer och produkter därefter. Att supportera kunderna om våra mjukvaror/system samt utveckling av AI- och onlinesystem för support och SaaS-lösningar är också en del av rollen som systemutvecklare hos oss.

Du talar flytande svenska och engelska. Det är en fördel om du har en examen i datavetenskap med inriktning på mjukvaruutveckling.

Dina kompetenser i mjukvara är:
• Android, IOS, Xamarin
• SQL, relational databases, PostgreSQL
• C#
• .NET Framework, WPF, MVVM

Om NovaCast Systems AB
NovaCast Systems utvecklar, marknadsför och säljer system för gjutsimulering och metallurgisk processtyrning till gjuteriindustrin världen över. Med hjälp av våra produkter förbättras kvaliteten på gjutgods samtidigt som våra kunders kostnader och miljöpåverkan minskar.

NovaCast består av ett kreativt och pragmatiskt team som värdesätter transparens och respekt. Vi har vår bas i Ronneby, samt försäljningskontor i USA och Indien. Tillsammans med ett brett nätverk av agenter och distributörer är vi en global leverantör.
Våra erbjudande hjälper gjuterier att analysera, stabilisera och optimera sin gjutprocess, och samtidigt minska deras ekologiska fotavtryck. NovaCast vill genom innovation och inspiration bidra till en mer ansvarsfull gjuteriindustri. Du hittar mer information om NovaCast på www.novacast.se.

Kontakt och ansökan
Ansökan skickas till Joel: joel.karlsson@novacast.se
Har du specifika frågor kring tjänsten, så kan du vända dig till vår seniora systemutvecklare Robert: robert.andersson@novacast.se

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 16 juni. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×