Junior marknadsförare, inriktning dränering

Ett extrajobb som passar perfekt vid sidan av studierna!

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2023-12-31

Företagsnamn: Opti Numerix AB

Mail till kontaktperson: Emanuel@optinumerix.se

Länk till företag: https://fuktskyddadehem.se/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Digitala medier och spelteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet

Varför behöver en dränera sitt hem?

Anton och Anna hade länge trivts bra i sitt Stockholmshem. Däremot så stötte dom ofta på problem med vattenläckage och översvämning i källaren i anslutning till oväder vilket skapade en stor oro för paret. Snabbt behövde dom fundera över hur dem skulle kunna ge fuktskydd åt sitt hem. Relativt snabbt kom de till insikt med att dem behövde ta till vissa åtgärder för att inte riskera att få värre problematik i källaren varje gång det kom en kraftigare regnskur. Med anledning av detta så började dom fundera över att investera i dränering och ett dräneringssystem som skulle komma att vara till stort skydd för deras hem.

Vem arbetar med dränering?

Anton och Anna kom snabbt till insikt med att det inte var helt enkelt att hitta en erfaren firma som utför dränering i Stockholm. Dem behövde nämligen leta efter en hantverkare som var specifikt inriktad på fuktskydd och dränering och rekommenderar samtliga att vända sig till någon av dessa om dem var rädda för översvämning eller vattenskador i exempelvis källaren. I Stockholm erbjuder en del kostnadsfri rådgivning vid ett första möte vilket kan vara klokt att använda sig av innan beslutet tas. Paret uppmuntrar till att kika runt i Stockholm och leta efter lokala entreprenörer som har en längre erfarenhet av dränering så chansen är större att en sparar på såväl husgrundens kvalitet som plånboken. Viktigt är att ha i åtanke att olika företag har olika erfarenhet, se till att säkerställa att din lokala entreprenör har koll på olika husgrunder såsom: betong grund, torpargrund och krypgrund, givetvis beroende på vilken husgrund just du önskar dränera.

Så går det till

Anton och Anna arbetade som ett team tillsammans med entreprenören för att ta fram en grundläggande plan som innehöll allt ifrån en behovsanalys till en färdigställd planering över hur de skulle komma att dränera huset för maximalt fuktskydd. Därefter så inledde dem med att gräva ur jord runt husgrunden för att på så sätt kunna expandera grundmurarna och golvet i källaren. Dem fortsatte sen med installation av ett helt nytt dräneringssystem inkluderade även franska avlopp. Franska avlopp är nämligen designade i syfte att leda bort vätska och vatten från husgrunden och på så sätt förhindra en eventuell översvämning. Utöver installationen av det franska avloppet så såg firman till att installera en form av spärr, ett fuktskydd som gick runt hela huset och var där i syfte att skydda mot vatteninfiltration. Denna åtgärd är specifikt till för att minimera risken för vattenskador och tillhörande, eventuell, mögeltillväxt.

Tidsplan

Hela dräneringen pågick för paret i några veckor och under denna tid kunde dem slappna av i att deras hem bara blev mer och mer säkrat. Med ett nytt dräneringssystem inkluderat franskt avlopp och en fuktspärr så var dem garanterade fullt skydd mot översvämningar och vattenskador. Nu behöver dem inte längre fundera över kraftiga skador på husgrunden varje gång det regnade. Anton och Anna var mycket nöjda över hela dräneringsprocessen och var positivt överraskade över hur fort det faktiskt gått. De båda var väl övertygande över att dem gjort en livslång investering som skulle komma att vara deras trygghet så länge dem bodde kvar i huset. Dem rekommenderar alla som bor i hus att överväga att dränera sitt hem om dem upplever problem med vattenskador eller översvämningar. Är en inte bosatt i Stockholm så hälsar Anna och Anton att flertalet av de entreprenörer de talat med är flexibla och sträcker sig även utanför Stockholms kommun. Ett dränerings-projekt kan förlänga livslängden på ditt hus.

Summering

Anton och Anna blev varse om innebörden av dränering i samband med att dem upplevde kraftiga översvämningar i deras källare. Dem uppmuntrar sina medmänniskor till att se över dräneringsbehovet redan innan skadan är framme för att slippa lägga onödiga pengar på att åtgärda dessa skador. Paret jämförde flera hantverkare innan de beslutade sig för ett företag som var specifikt inriktat på just dränering. Deras kommunikation med företaget i kombination med en väl genomförd planering som baseras på behov och framtida önskemål ledde till ett dräneringssystem som totalt fukt skyddar deras hus och garanterar skydd en lång tid framöver. Ett franskt avlopp fick dem lära sig var till för att leda bort vatten från husgrunden medan en fuktspärr motverkar vattenskador och vatteninfiltration. Slutligen så är paret överens om att dränering är en utav de viktigaste investeringarna en kan göra i livet. Ett säkert hus innebär en säkrare framtid, särskilt i dagens samhälle.

För mer info om dränering se länken: https://fuktskyddadehem.se/

Joina vårt skribent-team och tjäna pengar på sidan av dina studier. Vi söker dig som kan förvandla ord till handling. Vi söker dig som brinner för skrivandet. Vi söker dig som är lyhörd och noggrann och kan genomföra specificerade skrivuppdrag. Texten här ovan är ett exempel på hur ett uppdrag kan se ut. Denna uppdragsgivare önskade en beskrivande text som beskrev varför och när en behöver dränerings-säkra sitt hem. Tror du att du skulle kunna genomföra liknande uppdrag? Kontakta då oss så ska vi förklara ytterligare hur uppdragen går till. Vi understryker att denna tjänst är tillgänglig på distans.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×