Sjuksköterska natt

Sök jobb som sjuksköterska inom psykosvården i Örebro

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2022-03-01

Företagsnamn: Region Örebro län - Specialistpsykiatrin

Mail till kontaktperson: limou.chandorkar@regionorebrolan.se

Länk till företag: https://jobb.regionorebrolan.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=6946740085115072534

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Hälsa och vård

Sjuksköterska natt, psykiatrisk vårdavdelning 1
Örebro

Är du sjuksköterska eller psykiatrisjuksköterska i jakt på ett spännande uppdrag med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter? Trivs du med ett patientnära arbete med många kontaktytor? Då har vi den perfekta tjänsten för dig här hos oss på psykiatrisk vårdavdelning 1 på Karlahuset!

Avdelning 1 är en psykiatrisk vårdavdelning för patienter med psykossjukdom. Avdelningen har 14 vårdplatser och finns på Karlahuset i Örebro, på bekvämt avstånd till centrum, samt buss- och tågförbindelser.

Vi har god sammanhållning i arbetslaget och vi samarbetar tätt med psykosvårdens öppenvårdsteam som arbetar i samma byggnad. Vi har också ett nära samarbete med övriga psykiatriska vårdavdelningar i länet samt med kommunernas socialpsykiatri. Vi håller på att implementera Safewards som arbetssätt på avdelningen, vilket är en del av ett större forskningsprojekt som just nu pågår i slutenvården.

Arbetsuppgifter:
Vi arbetar med ett personcentrerat arbetssätt och arbetsuppgifterna innefattar många olika delar vilket kräver både en bred och djup kompetens. Bland annat ingår läkemedelsadministrering, psykiatriskt omvårdnad och behandlingsarbete. Du kommer att hålla i patientsamtal och samplanering sker med patienternas nätverk, anhöriga och andra vårdgivare.

Som sjuksköterska har du en arbetsledande funktion och dokumentation är en viktig del av arbetet. Vi vill förstås också att du deltar med ett stort engagemang och intresse av att vidareutveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer:
Sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning mot psykiatri. Vi söker dig som tycker om att arbeta nära patienterna och som har patientens bästa för ögonen och som har förmåga att utforma omvårdnaden efter patientens behov och utgå från ett helhetsperspektiv och se både patient och närstående i deras livssituation.

Erfarenhet av psykiatri är meriterande men inte avgörande. Arbetet på avdelningen bygger på engagemang, lyhördhet, en positiv grundinställning och en god kollegial gemenskap, vilket ställer krav på samarbetsförmåga och social kompetens. Teamarbete utgör en grund i arbetet. Introduktionen anpassas efter dina behov och vi ser till att du får möjlighet att få den kompetens som du kommer behöva på avdelningen.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring natt. Vi har ett rullande nattschema med tjänstgöring var tredje helg.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Limou Chandorkar, enhetschef, 076-125 11 31

Susanne Janehult, biträdande enhetschef, 070-602 73 40

Ann Williamsson, sjuksköterska, 019-602 93 10

Facklig företrädare:
Merjo Yliluoma, Vårdförbundet, 070-302 20 70

Hemsida: Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län, läs mer på www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Sista ansökningsdag:
2022-01-23

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×