Jobba extra som läxhjälpare på distans

Vi söker ständigt efter nya studybuddies som brinner för att undervisa! Om du också vill börja jobba hos oss så bör du:Studera på högskola, universitet eller är driven gymnasiestudent Ha gedigna ämneskunskaper i de ämnen du vill undervisa Vara en

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2022-12-10

Företagsnamn: Studybuddy

Mail till kontaktperson: jobb@studybuddy.se

Länk till företag: https://studybuddy.se/jobb-laxhjalp

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Industriell ekonomi Maskinteknik Telekommunikation

Vill du ha ett meningsfullt, utvecklande och roligt extrajobb? Att vara studybuddy är det perfekta extrajobbet som student!

Flexibelt och enkelt att kombinera med studier
Möjliggör för dig att skapa ditt första professionella nätverk
Meriterande och utvecklande både personlighets- och kunskapsmässigt

Därför är rollen som studybuddy ett roligt och lärorikt extrajobb
Ett stöd i skolarbetet blir allt viktigare för svenska ungdomar. Det är skönt att kunna få hjälpen av någon som man kan känna en viss närhet till, vilket vi satsar stort på hos Studybuddy. Vi anställer enbart personer som själva är studenter och som dessutom ligger i topp i de ämnen som de vill undervisa i. Rollen som studybuddy är ett mycket givande och lärorikt extrajobb.

En stressig vardag med mycket olika aktiviteter att planera in för både elever och föräldrar, samt en skola med färre resurser för hjälp utanför lektionerna, så blir behovet av hjälp och stöd på sidan av skolan större. Det är här som vi på Studybuddy kommer in. Vi erbjuder läxhjälp i alla tänkbara ämnen och för alla åldrar. Vi erbjuder även ett roligt, utvecklande och meriterande extrajobb för studenter.

Att extrajobba som studybuddy är ett otroligt viktigt och givande arbete! Det är ett extrajobb där du gör skillnad i unga människors liv. Du blir även själv duktigare inom dina ämnen, förbättrar din pedagogiska förmåga och får en stark merit att skriva på ditt CV. Den största skillnaden skapar du givetvis för de elever som du hjälper. För dem kan din hjälp vara det som förändrar deras framtid för alltid!

En sak som vi såklart lägger stort fokus på är att hitta rätt studybuddies att anställa hos oss. Vi ser mycket på ämneskunskap och pedagogik, men även din personlighet är viktig för att du ska passa som lärare till yngre elever.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×