Praktisera på vårt kansli i Stockholm hösten 2023!

Är du intresserad av mänskliga rättigheter, utvecklingsfrågor och Latinamerika? Vill du utveckla dina kunskaper inom eventplanering, kommunikation och sociala medier? Nu söker vi en praktikant till vår verksamhet i Sverige.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2023-05-23

Företagsnamn: Svalorna Latinamerika

Mail till kontaktperson: linda.johansson@svalorna.se

Länk till företag: https://www.svalorna.se/praktik

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Fysisk planering Hälsa och vård Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

Om Svalorna Latinamerika
Är du intresserad av mänskliga rättigheter, utvecklingsfrågor och Latinamerika? Vill du utveckla dina kunskaper inom eventplanering, kommunikation och sociala medier? Nu söker vi en praktikant till vår verksamhet i Sverige.
Svalorna Latinamerika arbetar för att minska fattigdom och undanröja dess orsaker. Vi samarbetar med lokala organisationer för mänskliga rättigheter och hållbar utveckling i Bolivia, Guatemala, Nicaragua och Peru. Tillsammans skapar vi möjligheter för kvinnor, barn och ungdomar att förbättra sina livsvillkor.

Kanslipraktikant
Som kanslipraktikant kommer du att få praktisk erfarenhet av hur det är att arbeta inom en civilsamhällesorganisation i Sverige med såväl kommunikation som projekthandläggning. Du kommer att arbeta med våra evenemang och digitala kanaler samt assistera programhandläggaren i framtagande av ansökningar till olika finansiärer. Administrativa uppgifter kan ingå. Praktiken är förlagd på vårt kansli i Stockholm men möjlighet till distansarbete finns.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att arbeta med digitala medier
  • Är kreativ och självständig
  • Har erfarenhet av att skriva och sammanfatta olika typer av texter
  • Har goda kunskaper i svenska och grundläggande förståelse för spanska i text
  • Erfarenhet inom eventplanering samt utbildning inom kommunikation och/eller mänskliga rättigheter är meriterande

Praktiken startar i början av hösten 2023. Den är på heltid och pågår under 20 veckor. Det utgår ingen ersättning för praktiken.

Så ansöker du:
Skicka ansökan bestående av ett personligt brev som motiverar varför du söker denna praktik (max en A4-sida) och ditt CV till rekrytering@svalorna.se. Namnge din ansökan ”Kanslipraktikant”. Sista ansökningsdag är den 23 maj men vi har en löpande rekrytering så
tjänsten kan tillsättas tidigare. Alla intervjuer kommer att hållas digitalt via zoom.
Vid frågor om praktiken kontakta projekthandläggare Linda Johansson på linda.johansson@svalorna.se
Välkommen med din ansökan!

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×