SmartStart Graduate Trainee

Traineetjänster på ett flertal företag i Region Blekinge, Region Kalmar och Region Kronoberg,

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-06-01

Företagsnamn: Sydsvenska Handelskammaren

Mail till kontaktperson: sofie.munther@handelskammaren.com

Länk till företag: https://smartstarttrainee.se/traineeplatser-att-soka/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Fysisk planering Hälsa och vård Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

Smart Start är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, BTH , Region Kronoberg, Region Kalmar Län och Region Blekinge. Syftet är att få de unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen men också att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär. Detta för att säkra kompetensen hos företagen i regionen i framtiden.

Företaget anställer traineen under ett års tid samtidigt som hen deltar i ett utbildande program i Smart Starts regi. Utbildningen innehåller delar som projektledning, ledarskap och digitalisering. Smart Start står för marknadsföringen av traineetjänsterna och presenterar ett antal kandidater för företaget som gör det slutgiltiga valet av trainee och utser en handledare i företaget.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×