Examensarbete Tarkett AB: Glitterhantering till blandning

Tarkett AB i Ronneby söker examensarbetare för att analysera hantering av glitter som idag töms manuellt i blandning. Vid vissa produkter finns önskemål om automatisering.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2022-11-30

Företagsnamn: Tarkett AB

Mail till kontaktperson: susanne.mingotti@tarkett.com

Länk till företag: https://www.tarkett.se

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Maskinteknik

Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder.
Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad.
Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.

Läs mer på www.tarkett.se

Examensarbete
Glitter är en råvara som används i enstaka specialprodukter och hanteras idag i påsar som sedan sprättas och hälls i blandarna manuellt vid produktion
Operatörerna hanterar ca 147 ton av råvaran på årsbasis. Glittret är lättflyktigt och även statiskt och skapar ett arbetsmiljöproblem och en noggrann rengöring krävs vid efterföljande produktbyte.
Målet är att hantera detta materialet så att arbetsmiljön inte påverkas negativt och att behovet av rengöring vid produktbyte minimeras.
Ansök genom att skicka CV, personligt brev samt betygskopior till susanne.mingotti@tarkett.com så fort som möjligt, vi tillämpar löpande urval.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×