Svensklärare

Vi behöver svenska online-lärare, ingen tidigare erfarenhet krävs, flexibel undervisningstid

ANNONSINFORMATION

Sista datum för anmälning: 2021-12-21

Företagsnamn: Tutorjob.org

Mail till kontaktperson: info@tutorjob.org

Länk till företag: https://bit.ly/tutoring_job

Utbildningsnivå: Kandidat

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Datavetenskap och mjukvaruutveckling Digitala medier och spelteknik Fysisk planering Hälsa och vård Industriell ekonomi Maskinteknik Strategiskt ledarskap för hållbarhet Telekommunikation

Vi på tutorjob.org behöver för närvarande 20 talare med svenska som modersmål för att ha konversationer på svenska med studenter från över 180 länder.

INGEN FÖREGÅENDE ERFARENHET KRÄVS, eftersom målet är att ha samtal med icke-modersmål som hoppas kunna förbättra sin svenska.

Du kan välja ditt eget timpris även om de flesta svensklärare sätter priset till 200-300 SEK / timme).

Flexibla timmar: du kan välja arbetstid och hantera lektioner i din personliga kalender. Bestäm när och hur många lektioner du vill ge.

Du kan förbättra ditt CV: undervisningserfarenhet ser bra ut på ditt CV, och du får gratis utbildning för att förbättra din undervisnings- och kommunikationsförmåga – så det här är ett fantastiskt tillfälle om du antingen börjar din karriär eller är mellan jobb och letar efter något deltidsarbete.

För att ansöka kan du gå till: https://bit.ly/tutoring_job

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt! Under sommaren kan svarstiden vara längre än normalt.
×