Exploateringsgradens påverkan på stadsmiljön och social hållbarhet

Investeringsnivåerna är höga i Västerås och vi expanderar med nya stadsdelar, bostads- och industriområden. Vi skulle vilja att du som student undersöker exploateringsgradens påverkan på stadsmiljön och social hållbarhet.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2022-02-27

Företagsnamn: Västerås stad

Mail till kontaktperson: ida.andersson@vasteras.se

Länk till företag: https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=381bd2e6-96bd-4ddd-9fe4-38c2dde943ba

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Fysisk planering

Som student är du viktig för Västerås stad och därför erbjuder vi dig möjligheten att skriva ditt examensarbete hos oss. Vi är övertygade om att din kunskap och drivkraft kan bidra till både samhälls- och verksamhetsutveckling samtidigt som vi få chansen att visa hur vi får en hel stad att fungera!

Västerås växer och vi ökar takten i planeringen av spännande stadsdelar. På planenheten har vi högt tryck i planeringen och har mycket intressanta projekt på gång. Investeringsnivåerna är höga i Västerås och vi expanderar med nya stadsdelar, bostads- och industriområden. Staden växer helt enkelt, och det är snabbt. Vi skulle vilja att du som student undersöker exploateringsgradens påverkan på stadsmiljön och social hållbarhet. Om du har egna förslag så är det också välkommet och vi vill att du som student själv formulerar en frågeställning som passar både oss och din utbildning.

Vi vänder oss till dig som ska skriva ditt examensarbete under VT 2022. I första hand tänker vi oss studenter inom fysisk planering och samhällsbyggnad. Beroende på ditt val av frågeställning kan såklart även andra utbildningar vara relevanta. Om du har frågor eller funderingar gällande examensarbete prata med din programsamordnare på ditt lärosäte. Har du specifika frågor om examensarbete i Västerås stad kontakta Teodor Johansson Massaro (teodor.johansson.massaro@vasteras.se, 021-391281) eller besök www.vasteras.se/student

Våra examensarbeten tillsätts löpande. Observera att skriva examensarbete inte är anställning.

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×