Sommarjobb på Xylem i Emmaboda 2022

Nu söker vi på Xylem i Emmaboda personal för sommaren 2022. Vi är totalt 1300 anställda i Emmaboda och söker nu personal till flera av våra avdelningar.

Annonsinformation

Sista datum för anmälning: 2022-01-31

Företagsnamn: Xylem

Mail till kontaktperson: daniel.langberg@xylem.com

Länk till företag: https://www.xylem.com/en-us/careers/career-opportunities/sommarjobb-emmaboda-2022/

Utbildningsnivå: Kandidat Magister/Master

Utbildningsområde: Civilingenjörsutbildningar Fysisk planering Industriell ekonomi Strategiskt ledarskap för hållbarhet

Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar. 2018 hade Xylem 17 000 anställda och en omsättning på 5,2 miljarder US dollar. För mer information besök www.xylem.com och klicka här för att se en film om Xylem.

Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, hör av dig!

Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1150 anställda. I vår moderna produktionsanläggning sker tillverkningen av pumpar och mixrar, i tillverkningen ingår alla moment från gjutning fram till färdig produkt. På siten finns det förutom kärnverksamheten inom produktion även distributionscenter, finansavdelning, produktutveckling, IT, HR med mera.

Till vår site i Emmaboda söker vi sommarjobbare till sommaren 2022

Arbetsbeskrivning
Xylems produktionsenhet i Emmaboda är organiserad utefter funktioner i tillverkningsprocessen. Varje funktion är specialiserad på delar av våra processer och här sker komplett tillverkning av våra produkter, främst varumärket Flygt. Ansvaret gäller hela tillverkningen – från order till leverans. På Xylem lär du dig arbetslivets grunder och får insyn i hur ett globalt industriföretag drivs.

Vi söker semestervikarier till flera olika verksamhetsområden med stor variation på arbetsuppgifter exempelvis;

Inom produktionen söker vi semestervikarier till maskinbearbetning, montering, gjuteriarbete, elmotortillverkning, materialhantering, produktionsteknik och logistik.

Vi söker också semestervikarier som vill jobba på vårt logistikcenter där man bland annat kan jobba med orderbehandling, materialhantering, logistik samt transportplanering.

Likväl söker vi semestervikarier till våra administrativa stödfunktioner som exempelvis ekonomi.

Arbetstiderna kan variera beroende på placering, dagtid eller skift.

Erfarenhet & Kvalifikationer
Vi söker främst dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet alternativt har du relevant arbetserfarenhet. Sökande med relevant utbildning för vår verksamhet prioriteras. Vi ställer inga krav på att du ska ha tidigare erfarenhet, men det kan vara meriterande beroende på placering.

Du som söker behöver vara fyllda 18 år när sommarjobbet börjar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker produktion och teknik är spännande, du är nyfiken, vill lära och vill se hur verksamheten fungerar.

Samtliga medarbetare inom Xylem förväntas leva enligt våra värderingar som är respekt, ansvar, integritet och kreativitet.

Vill du söka sommarjobb hos oss?
Vi letar efter medarbetare som delar Xylems värderingar och kommer vid första urvalet lägga stor vikt vid ditt personliga brev. Skriv gärna varför vill du arbeta på Xylem och inom vilket område/arbetsuppgift tror du att du skulle trivas bäst med och också vilket datum du är tillgänglig för att börja sommarjobbet.
Startdatum kommer vara under juni månad.

Kontakt
För frågor kontakta Daniel Långberg, daniel.langberg@xylem.com eller på 0471-24 74 57.

Du är välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2022. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.
Din ansökan kommer att behandlas efter sista ansökningsdag, urvalen till semestervikariaten pågår vanligtvis till slutet av april. Har du inte hört något från oss under maj månad, kommer du tyvärr inte att bli erbjuden semestervikariat hos oss i år.
Välkommen med din ansökan!

www.xylem.com

Tillbaka
Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×