Beställ katalog

Beställ utbildningskatalogen HT-21

Självklart vill du bläddra i och inspireras av vår nya utbildningskatalog! Och det är är enkelt att få göra – fyll bara i dina uppgifter på den här sidan så ligger den snart i din brevlåda.

Vill du ha flera kataloger kan du mejla oss på info@bth.se så löser vi det också. Glöm inte att skriva adress och hur många kataloger du vill ha.

Bild på utbildningskatalogen HT21

  Namn *

  Adress *

  C/O-adress

  Postnummer *

  Postort *

  * obligatorisk uppgift

  Behandling av dina personuppgifter

  För att besvara din beställning behöver BTH behandla dina personuppgifter och genom att du lägger en beställning så samtycker du att vi registrerar dina uppgifter för detta ändamål.

  Blekinge Tekniska Högskola är personuppgiftsansvarig för behandlingen och behandlar dina personuppgifter med stor hänsyn till din integritet och följer de bestämmelser som finns i dataskyddsförordningen (EU 2016/679) samt annan relevant lagstiftning.

  Dina personuppgifter kommer endast att användas för att behandla din beställning och kunna utföra leverans och tas bort från BTH:s system när utskick har gjorts.

  För mer information om hur BTH behandlar personuppgifter se: www.bth.se/personuppgifter

  Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt! Under sommaren kan svarstiden vara längre än normalt.
  ×