Våra campus

Våra campus

Från båda våra campus blickar du ut över havet. Närheten till naturen ger både lugn och ro för studier och saker att uppleva när du vill det. Samtidigt går du i korridorer där det skapas forskning i världsklass och innovationer som förändrar världen.

Vår litenhet är vår styrka, du är nära både forskning och näringsliv – nära verkligheten – samtidigt som du är nära resten världen, både geografiskt och genom samarbeten i projekt och möjligheter till utlandsstudier.

Tillsammans gör de sakerna våra campus till perfekta miljöer för utveckling. Både av innovation för en hållbar framtid för hela världen – och av dig som student, av din karriär efter studierna och dig som person och människa.

Flygfoto över Campus Karlskrona

På en av öarna som utgör staden Karlskrona ligger Campus Karlskrona, vårt större campus, där de flesta av våra utbildningar finns.

Läs mer om Campus Karlskrona

Fotografi på bryggan utanför Campus Karlshamn

Precis på kajkanten i Karlshamn ligger Campus Karlshamn, vårt mindre campus som helt fokuserar på våra utbildningar inom digitala medier.

Läs mer om Campus Karlshamn

En skärgård med utvecklingskraft

Tjej arbetar med ROV

Blekinges kustlinje är ett så kallat biosfärområde, utsett av Unesco som modellområde för hållbar utveckling eftersom här finns unik natur och kultur –i och här frodas innovation och entreprenörsanda. I det växte ett av Sveriges första och viktigaste IT-centrum fram – och i det föddes Blekinge Tekniska Högskola.

Studenter på bänk på campus

Hur är studentlivet? Hur bor man som student på BTH? Vad gör man när man inte pluggar?

Att plugga är mycket mer än plugg

Hitta din utbildning

Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
×