Student, Digital bildproduktion, 180 hp

Sejke, digital bildproduktion

Sejke, Digital bildproduktion

På den här sidan kan du läsa en kort intervju där jag berättar om mig själv och min utbildning. Du kan också ställa dina frågor direkt till mig. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer jag så snart som möjligt!

Jag är en person som älskar allt som har med kreativitet att göra!

Jag gillar att utforska, söka svar och lära mig mer. Mina huvudintressen är språk och design!

Intervju med Sejke

Varför valde du att studera på BTH?

Jag hade länge letat efter ett program där digital bild var i fokus, men de program jag hittade kändes inte som vad jag var ute efter. En dag hittade jag in på BTH:s hemsida med programbeskrivningen för digital bildproduktion, och jag kände direkt att det var programmet jag sökt! Digital illustration, fotografi, design, film, animation, 3d-grafik, berättande och kommunikation – det breda området fick mig väldigt taggad! Möjligheten att rikta in sig inom ett visst område och själv påverka sin utbildning tilltalade mig med!

Vad uppskattar du mest med BTH?

BTH har ett otroligt vackert läge vid havet. Att kunna sätta sig och studera på bryggan vid campus och höra havets svall är fantastiskt rogivande. Sedan kan man gå en sväng längs med strandpromenaden som är ett riktigt mysigt promenadstråk längs med havet.

Vad är det viktigaste du tar med dig från studietiden?

Det natursköna läget vid BTH och dess avslappnande atmosfär har fått mig att hitta mitt inre lugn. Det är jag evigt tacksam för!

Vad vill du säga till dem som funderar på att börja plugga?

Livet är en resa som kan följa många olika vägar. De kan verka givna eller dunkla, slingra sig och förgrena sig för att sedan mötas igen och skapa de mest oförutsägbara mönster. Njut av din resa! Om du känner dig taggad när du läser programbeskrivningen tycker jag att du ska söka! Om du har frågor eller funderingar kan du skriva till mig eller träffa studenter och lärare från BTH på öppet hus, mässor och utställningar! Var inte rädd för att prata med lärarna, de är supertrevliga!

Vad har du för framtidsplaner?

Min tid på BTH har öppnat upp mina ögon för många olika framtida karriärmöjligheter. Jag hoppas få en bra balans mellan mina huvudintressen språk och design i framtiden.

Fråga Sejke

    Har du en fråga? Skriv den här, så återkommer vi så snart som möjligt!
    ×